Utilitzar l'aplicació Workday

Pots completar accions ràpides de Workday des de Chat amb la integració de Google Chat i Workday. Per accedir a les funcions, un administrador de Workday ha de configurar l'aplicació per al seu domini o organització. A continuació, podràs instal·lar l'aplicació des de Chat. Un administrador de Workspace també pot instal·lar l'aplicació en nom teu.

Abans de començar

Configurar l'aplicació Workday a Chat

1. Obre Chat.
  2. Obre un missatge directe amb l'aplicació.
  3. Per iniciar la sessió al teu compte i subdomini de Workday, fes clic a Authorize (Autoritza).

Consell: per configurar l'aplicació, has d'iniciar la sessió en un compte de Workday amb permisos d'administrador o de propietari del compte al subdomini.

1. Completa l'inici de sessió al lloc web de Workday.
  2. Permet que l'aplicació Workday a Chat accedeixi a alguns dels permisos de Workday.
  3. Si se't demana, selecciona el compte correcte de Workday que vols utilitzar.
  4. Si la connexió s'ha fet correctament:
    • Per iniciar una sol·licitud de temps de descans, escriu /timeoff.
    • Per iniciar un informe de despeses, escriu /expenses.
    • Per saber tot el que pot fer l'aplicació, introdueix /wd_help.