Länka till ett visst meddelande

I en chattkonversation är det möjligt att kopiera en länk till ett meddelande och dela det med andra medlemmar i konversationen.

Kopiera en viss meddelandelänk

Viktigt! Endast personer som redan finns i konversationen har åtkomst till och får dela länkar till vissa meddelanden. När du delar en meddelandelänk med någon som inte deltar i konversationen får den en avisering om att personen inte har åtkomst till den.

1. Öppna Chat-appen eller Gmail .
  2. Välj chattkonversationen från vilken du vill få en meddelandelänk.
  3. Tryck länge på ett meddelande.
  4. Tryck på Kopiera länk.

Tips! Den här funktionen är inte tillgänglig för rum grupperade efter ämne.