Link til en bestemt melding

I en chat-samtale kan du kopiere en link til en melding og dele den med andre medlemmer i samtalen.

Kopier en bestemt meldingslink

Viktig: Bare folk som allerede er i samtalen, kan se og dele linker til bestemte meldinger. Når du deler en meldingslink med en person som ikke er med i samtalen, mottar vedkommende et varsel om at hen ikke har tilgang til den.

1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen .
  2. Velg en chatsamtale du ønsker å få en meldingslink fra.
  3. Trykk og hold på en melding.
  4. Trykk på Kopier linken.

Tips: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for rom som er gruppert etter emne.