Link naar een specifiek bericht maken

In een chatgesprek kunt u een link naar een bericht kopiëren en delen met andere deelnemers van het gesprek.

Een link naar een specifiek bericht kopiëren

Belangrijk: Alleen mensen die al deelnemen aan het gesprek, kunnen links naar specifieke berichten openen en delen. Als u een link naar een bericht deelt met iemand die geen deel uitmaakt van het gesprek, krijgt die een melding dat die geen toegang heeft.

1. Open de Chat-app of de Gmail-app .
  2. Selecteer een chatgesprek waar u een berichtlink van wilt.
  3. Tik op een bericht en houd dit vast.
  4. Tik op Link kopiëren.

Tip: Deze functie is niet beschikbaar voor ruimtes die zijn gegroepeerd op onderwerp.