Linkitys viestiin

Voit kopioida chat-keskustelussa linkin yksittäiseen viestiin ja jakaa sen keskustelun muille osallistujille.

Viestilinkin kopioiminen

Tärkeää: Vain keskustelussa jo olevat henkilöt voivat käyttää ja jakaa linkkejä yksittäisiin viesteihin. Kun jaat viestilinkin keskustelun ulkopuolisen henkilön kanssa, hän saa ilmoituksen, jossa kerrotaan, ettei hänellä ole pääsyä viestiin.

1. Avaa Chat-sovellus tai Gmail-sovellus .
  2. Valitse chat-keskustelu, josta haluat kopioida viestilinkin.
  3. Kosketa viestiä pitkään.
  4. Valitse Kopioi linkki.

Vinkki: Tämä ominaisuus ei ole saatavilla aiheen mukaan ryhmitellyissä tiloissa.