Link til en bestemt besked

I en chatsamtale kan du kopiere et link til en besked og dele det med andre medlemmer i samtalen.

Kopiér et bestemt beskedlink

Vigtigt! Det er kun personer, som allerede er i samtalen, der kan få adgang til og dele links til bestemte beskeder. Når du deler et link til en besked med en person, der ikke er en del af samtalen, modtager vedkommende en notifikation om, at vedkommende ikke har adgang til det.

1. Åbn appen Chat eller Gmail .
  2. Vælg en chatsamtale, du vil have et beskedlink fra.
  3. Hold fingeren på en besked.
  4. Tryk på Kopiér link.

Tip! Denne funktion er ikke tilgængelig for rum, der er grupperet efter emne.