Enllaçar a un missatge concret

En una conversa de xat, pots copiar un enllaç a un missatge i compartir-lo amb altres membres de la conversa.

Copiar un enllaç a un missatge concret

Important: només les persones que ja són a la conversa poden accedir als enllaços a missatges concrets i compartir-los. Quan comparteixes l'enllaç a un missatge amb algú que no forma part de la conversa, rep una notificació que l'informa que no hi té accés.

1. Obre l'aplicació de Chat o Gmail .
  2. Selecciona una conversa de xat de la qual vulguis obtenir un enllaç a un missatge.
  3. Mantén premut un missatge.
  4. Toca Copia l'enllaç.

Consell: aquesta funció no està disponible per als espais agrupats per tema.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda