Afegir un grup de Google a un espai

A través de Grups de Google, un conjunt d'usuaris (com ara equips de projectes, departaments i companys de classe) pot comunicar-se i col·laborar en interessos comuns. Quan s'afegeix un grup a un espai, els membres del grup se sincronitzen automàticament dels grups als espais a Chat.

• Qualsevol canvi en la pertinença al grup, com ara afegir-hi membres i suprimir-ne, també es reflecteix automàticament a l'espai.
  • Aquesta funció està disponible només per als comptes de Google Workspace.

Informació sobre les restriccions dels grups

• Afegir un grup
    • Si no pots afegir un grup a un espai, contacta amb el propietari i el gestor del grup. Pot ser que el teu administrador hagi restringit aquesta funció.
  • Accés de convidat
    • Si l'opció Permet que s'hi uneixin persones que no pertanyen a la teva organització està activada, es convida el grup i els seus membres a l'espai.
    • Si s'afegeixen membres externs a un grup i l'espai no té activada l'opció Permet que s'hi uneixin persones que no pertanyen a la teva organització, s'exclouen els membres externs de l'espai.
  • Sortir d'un espai
    • Les pertinences de membres de grups estan vinculades a l'espai a través del grup. Per sortir-ne, has de sortir del grup mitjançant Grups de Google. Obtén informació sobre com pots sortir d'un grup.
    • No es poden suprimir membres d'un grup directament des de l'espai a Chat. Cal suprimir el membre del grup o suprimir el grup de l'espai.
    Consell: si no pots sortir directament de l'espai, pots silenciar-lo.
  • Tasques
    • No es poden assignar tasques a algú que no sigui membre de l'espai.
  • Límit de l'espai
    • Si el nombre total de membres als grups d'un espai supera el límit de l'espai, se suprimeixen tots els grups de l'espai.

Afegir un grup a un espai

Si ets gestor d'un espai o tens permisos per gestionar-ne els membres, pots afegir un grup a l'espai. Quan afegeixis un grup, és possible que es tardi una mica a sincronitzar tots els membres del grup amb l'espai. Mentre el grup i els seus membres se sincronitzen amb l'espai, podràs continuar publicant-hi missatges. Els membres del grup que s'uneixin a l'espai després que els missatges s'hagin publicat els tindran marcats com a no llegits.

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. A l'esquerra, fes clic a Espais i, a continuació, selecciona un espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai.
  4. Fes clic a Gestiona els membres.
  5. A la part superior dreta, fes clic a + Afegeix.
  6. Escriu el nom del grup que vols afegir.
  7. Fes clic a Afegeix.

Consells:

• Si no pots afegir un grup a un espai, contacta amb els propietaris i els gestors del grup. És possible que el teu administrador hagi restringit aquesta acció a aquests usuaris.
  • Els membres del grup es poden ascendir a gestors de l'espai. Obtén informació sobre la funció de gestor de l'espai.

Suprimir un grup d'un espai

Important: si suprimeixes un grup d'un espai, els membres també perdran l'accés als fitxers compartits anteriorment amb l'espai. Ara bé, si aquests fitxers s'havien compartit directament amb els grups o els seus membres, els membres mantindran l'accés.

Si ets gestor d'un espai o tens permisos per gestionar-ne els membres, pots suprimir un grup de l'espai. Després de suprimir-lo, és possible que es tardi una mica a suprimir els membres de l'espai. Un cop s'hagin suprimit els membres del grup de l'espai, no podran:

• Fer cap acció en aquest espai.
  • Veure l'historial de missatges de l'espai.
  1. A l'ordinador, ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. A l'esquerra, fes clic a Espais i, a continuació, selecciona un espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai.
  4. Fes clic a Gestiona els membres.
  5. Al costat del nom del grup, fes clic a Més opcions i, a continuació, Suprimeix de l'espai.

Consell: per suprimir d'un espai un membre concret d'un grup, suprimeix el membre de Grups de Google. Només els propietaris del grup, o els membres amb els permisos adequats, poden suprimir-ne membres.

Veure els grups en un espai

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. A l'esquerra, fes clic a Espais i, a continuació, selecciona un espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai.
  4. Fes clic a Gestiona els membres.

Pot ser que les pertinences a grups no siguin visibles en aquests casos:

• Si la visibilitat dels membres del grup no està establerta en els propietaris, els gestors o els membres.
  • Si fas servir un dispositiu mòbil.

Pot ser que alguns membres es mostrin ombrejats

• La sincronització del grup pot tardar una estona.
  • Els membres externs d'un grup es mostren sempre ombrejats, ja que estan exclosos automàticament dels espais que tenen desactivat l'accés de convidat.

Informació sobre els canvis en la manera de sincronitzar grups i pertinences

A partir del 17 d'octubre de 2023, pots afegir grups directament als espais.

Important: els grups convidats a l'espai abans del 17 d'octubre de 2023 es mostraran a la secció "Convidats" de la llista de membres. Aquests membres del grup no s'han afegit automàticament a l'espai, sinó que s'hi han unit pel seu compte.

Com es poden baixar les dades a Google Takeout

Pots baixar els missatges que hagin enviat membres directes d'un espai com a part de les dades de Google Chat a Google Takeout. També els enviats per membres dels grups d'un espai com a part de les dades de Grups de Google a Google Takeout. Obtén informació sobre com pots baixar les teves dades.