Tilan asetusten muuttaminen

Tilan ylläpitäjänä voit

• valita, kuka voi liittyä tilaan
  • valita, ketkä voivat muokata jäseniä ja ryhmiä
  • valita, pääsevätkö tilaan kaikki organisaation jäsenet vai vain kutsutut käyttäjät
  • ylläpitää tilan jäsenten lupia.

Tärkeää:

Tilan pääsyasetusten päivittäminen

Jos olet tilan ylläpitäjä, voit sallia tilaan liittymisen kaikille organisaation jäsenille tai vain kutsumillesi käyttäjille.

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Valitse vasemmalta tila, jonka haluat päivittää.
  3. Klikkaa yläreunasta tilan nimen vieressä olevaa alanuolta Alanuoli and then Tilan asetukset.
  4. Klikkaa Pääsyoikeudet-kohdasta nykyisen yleisön vieressä olevaa alanuolta Alanuoli.
  5. Valitse avattavasta valikosta yleisövaihtoehto:
    • Jos haluat muuttaa rajoitetun tilan löydettävissä olevaksi, valitse koko verkkotunnuksen yleisö.
    • Jos haluat muuttaa löydettävissä olevan tilan rajoitetuksi, valitse Rajoitettu.
  6. Valitse kohdasta "Ketkä voivat ylläpitää jäseniä ja ryhmiä" Kaikki jäsenet tai Vain tilan ylläpitäjät.

Vinkkejä:

• Löydettävissä olevia tiloja voi hakea ja selata, ja niihin voi jakaa linkin.
  • Rajoitettuja tiloja, joihin sinut on kutsuttu, voi hakea.
  • Jos sallit jo organisaation ulkopuolisten henkilöiden liittyä tilaan, et voi tehdä tilasta löydettävissä olevaa muille.

Tilan lupien päivittäminen

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Valitse vasemmalta tila, jonka haluat päivittää.
  3. Klikkaa yläreunasta tilan nimen vieressä olevaa alanuolta Alanuoli and then Tilan asetukset.
  4. Valitse Pääsyoikeudet-kohdasta, voivatko kaikki tilan jäsenet vai vain tilan ylläpitäjät
    • muokata tilan tietoja
    • laittaa historian päälle tai pois päältä
    • käyttää @kaikki-mainintaa
    • hallinnoida sovelluksia
    • hallinnoida webhookeja.
  5. Valitse Tallenna.