Administrer indstillinger for rummet

Som administrator af rummet kan du:

• Styre, hvem der kan deltage i et rum.
  • Styre, hvem kan administrere medlemmer og grupper.
  • Vælge, om rummet er tilgængeligt for alle i din organisation eller kun for de personer, du inviterer.
  • Styre tilladelser for medlemmer af rummet.

Vigtigt!

Opdater indstillinger for adgang til rummet

Hvis du er administrator af et rum, kan du gøre det tilgængeligt for alle i din organisation eller kun for de personer, du inviterer.

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne appen Chat eller Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. Tryk på Rum i navigationsmenuen nederst.
  3. Vælg det rum, du vil opdatere.
  4. Tryk på højrepilen Arrow Right ud for navnet på rummet.
  5. Tryk på Indstillinger for rum.
  6. Under "Adgang" skal du vælge en af mulighederne for målgruppe i rullemenuen:
    • Hvis du vil gøre et begrænset rum synligt, skal du vælge målgruppen for hele dit domæne.
    • Hvis du vil begrænse et synligt rum, skal du vælge Begrænset.
  7. Tryk på Alle eller Administrator af rummet under "Hvem kan administrere medlemmer og grupper".

Tips!

• Du kan søge efter synlige rum, men det er ikke muligt at gennemse dem.
  • Du kan søge efter begrænsede rum, du er inviteret til.
  • Hvis du allerede tillader, at brugere uden for din organisation kan deltage i rummet, kan du ikke gøre rummet synligt for andre.

Opdater tilladelser for et rum

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne appen Chat eller Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. Tryk på Rum i navigationsmenuen nederst.
  3. Vælg det rum, du vil opdatere.
  4. Tryk på højrepilen Arrow Right.
  5. Tryk på Indstillinger for rum.
  6. Under "Tilladelser" skal du vælge, om brugere eller kun administratorer af rummet kan:
    • Redigere oplysninger om rummet
    • Aktivere eller deaktivere historik
    • Bruge @all
    • Administrere apps
    • Administrere webhooks