Administrer indstillinger for rummet

Som administrator af rummet kan du:

• Styre, hvem der kan deltage i et rum.
  • Styre, hvem kan administrere medlemmer og grupper.
  • Vælge, om rummet er tilgængeligt for alle i din organisation eller kun for de personer, du inviterer.
  • Styre tilladelser for medlemmer af rummet.

Vigtigt!

Opdater indstillinger for adgang til rummet

Hvis du er administrator af et rum, kan du gøre det tilgængeligt for alle i din organisation eller kun for de personer, du inviterer.

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. I venstre side skal du vælge det rum, du vil opdatere.
  3. Ud for navnet på rummet øverst på skærmen skal du klikke på menupilen Nedadvendt pil and then Indstillinger for rum.
  4. Klik på menupilen Nedadvendt pil ud for den nuværende adgangsmålgruppe i sektionen "Adgang".
  5. Vælg en af mulighederne for målgruppe i rullemenuen:
    • Hvis du vil gøre et begrænset rum synligt, skal du vælge målgruppen for hele dit domæne.
    • Hvis du vil begrænse et synligt rum, skal du vælge Begrænset.
  6. Vælg Alle medlemmer eller Kun administratorer af rum under "Hvem kan administrere medlemmer og grupper".

Tips!

• Du kan søge efter og gennemse rum. Du kan dele et link til et synligt rum.
  • Du kan søge efter begrænsede rum, du er inviteret til.
  • Hvis du allerede tillader, at brugere uden for din organisation kan deltage i rummet, kan du ikke gøre rummet synligt for andre.

Opdater tilladelser for et rum

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. I venstre side skal du vælge det rum, du vil opdatere.
  3. Ud for navnet på rummet øverst på skærmen skal du klikke på menupilen Nedadvendt pil and then Indstillinger for rum.
  4. Under "Tilladelser" kan du vælge, om alle medlemmer af rummet eller kun administratorer af rummet kan:
    • Redigere oplysninger om rummet
    • Aktivere eller deaktivere historik
    • Bruge @all
    • Administrere apps
    • Administrere webhooks
  5. Klik på Gem.