Gestionar la configuració d'un espai

Com a gestor de l'espai, pots:

• Controlar qui s'hi pot unir.
  • Controlar qui pot gestionar els membres i els grups.
  • Canviar si tothom de la teva organització pot accedir a l'espai o només les persones que hi convides.
  • Controlar els permisos dels membres de l'espai.

Important:

Actualitzar la configuració d'accés a un espai

Si ets gestor d'un espai, pots permetre que hi pugui accedir qualsevol persona que pertanyi a la teva organització o només les persones que hi convidis.

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai que vulguis actualitzar.
  3. A la part superior, al costat del nom de l'espai, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall and then Configuració de l'espai.
  4. A la secció "Accés", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall que hi ha al costat del públic de l'accés actual.
  5. Al menú desplegable, selecciona una de les opcions de públic:
    • Per canviar un espai de Restringit a Visible, selecciona el públic de tot el domini.
    • Per canviar un espai de Visible a Restringit, selecciona Restringit.
  6. A "Qui pot gestionar els membres i els grups", selecciona Tots els membres o Només els gestors de l'espai.

Consells:

• Els espais visibles es poden cercar i són consultables. Pots compartir un enllaç a un espai visible.
  • Els espais restringits a què t'han convidat es poden cercar.
  • Si ja permets que persones que no pertanyen a la teva organització s'uneixin a l'espai, no pots fer que l'espai sigui visible per a altres usuaris.

Actualitzar els permisos d'un espai

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai que vulguis actualitzar.
  3. A la part superior, al costat del nom de l'espai, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall and then Configuració de l'espai.
  4. A "Permisos", selecciona si tots els membres o només els gestors de l'espai poden:
    • Modificar els detalls de l'espai.
    • Activar o desactivar l'historial.
    • Utilitzar @tots.
    • Gestionar les aplicacions.
    • Gestionar els webhooks.
  5. Fes clic a Desa.