Sammanfatta konversationer i rum

Håll dig uppdaterad om långa och olästa konversationer i rum där du är medlem med konversationssammanfattningar. När du aktiverar konversationssammanfattningar kan de:

• Visas vid behov i konversationer.
  • Sammanfatta konversationer på engelska.

Viktigt! Konversationssammanfattningar är endast tillgängliga för Google Workspace-konton.

Aktivera och inaktivera konversationssammanfattning i Google Chat

1. Öppna Google Chat på datorn.
  2. Klicka på Inställningar följt av Konversationssammanfattning.
  3. Markera eller avmarkera rutan intill Visa sammanfattningar i rum med många olästa meddelanden.

Aktivera och inaktivera konversationsammanfattning i Gmail

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Inställningar följt av Visa alla inställningar följt av Chatt och Meet.
  3. Klicka på Hantera chattinställningar följt av Konversationssammanfattning.
  4. Markera eller avmarkera rutan intill Visa sammanfattningar i rum med många olästa meddelanden.