Sammanfatta konversationer i rum

Håll dig uppdaterad om långa och olästa konversationer i rum där du är medlem med konversationssammanfattningar. När du aktiverar konversationssammanfattningar kan de:

• Visas vid behov i konversationer.
  • Sammanfatta konversationer på engelska.

Viktigt! Konversationssammanfattningar är endast tillgängliga för Google Workspace-konton.

Aktivera och inaktivera konversationssammanfattning i Google Chat

1. Öppna appen Chat på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn följt av Inställningar uppe till vänster.
  3. Scrolla till Allmänt.
  4. Aktivera eller inaktivera Konversationssammanfattningar.

Aktivera och inaktivera konversationsammanfattning i Gmail

1. Öppna Gmail på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny följt av Inställningar .
  3. Välj konto.
  4. Scrolla till Allmänt.
  5. Markera eller avmarkera rutan intill Konversationssammanfattningar.