Keskustelujen yhteenvedot tiloissa

Jos haluat pysyä ajan tasalla omien tilojesi pitkistä, lukemattomista keskusteluista, käytä keskustelujen yhteenvetoja. Keskustelujen yhteenvedot

• näkyvät keskusteluissa tarvittaessa
  • ovat englanninkielisiä.

Tärkeää: Keskustelujen yhteenvedot ovat käytettävissä vain Google Workspace ‑tileillä.

Keskusteluyhteenvetojen laittaminen päälle tai pois päältä Google Chatissa

1. Avaa Google Chat tietokoneella.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Yhteenveto keskustelusta.
  3. Merkitse "Näytä yhteenvedot tiloissa, joissa on monta lukematonta viestiä" ‑ruutu valituksi tai poista sen valinta.

Keskusteluyhteenvetojen laittaminen päälle tai pois päältä Gmailissa

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset ja sitten Chat ja Meet.
  3. Valitse Chat-asetuksetja sitten Yhteenveto keskustelusta.
  4. Merkitse "Näytä yhteenvedot tiloissa, joissa on monta lukematonta viestiä" ‑ruutu valituksi tai poista sen valinta.