Resumir les converses als espais

Per seguir el fil de les converses llargues i sense llegir que es mantenen en espais de què ets membre, utilitza els resums de converses. Quan actives els resums de converses, poden:

• Aparèixer quan calen a les converses.
  • Resumir les converses en anglès.

Important: els resums de converses només estan disponibles per als comptes de Google Workspace.

Activar o desactivar el resum de converses a Google Chat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació de Chat .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Desplaça't fins a "General".
  4. Activa o desactiva l'opció "Resums de converses".

Activar o desactivar el resum de converses a Gmail

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Gmail .
  2. Toca Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Selecciona el teu compte.
  4. Desplaça't fins a "General".
  5. Marca o desmarca la casella que hi ha al costat de l'opció "Resums de converses".