Resumir les converses als espais

Per seguir el fil de les converses llargues i sense llegir que es mantenen en espais de què ets membre, utilitza els resums de converses. Quan actives els resums de converses, poden:

• Aparèixer quan calen a les converses.
  • Resumir les converses en anglès.

Important: els resums de converses només estan disponibles per als comptes de Google Workspace.

Activar o desactivar el resum de converses a Google Chat

1. A l'ordinador, obre Google Chat.
  2. Fes clic a Configuració i, a continuació, Resum de les converses.
  3. Marca o desmarca la casella que hi ha al costat de l'opció "Mostra resums als espais amb molts missatges no llegits".

Activar o desactivar el resum de converses a Gmail

1. A l'ordinador, obre Gmail.
  2. Fes clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració i, a continuació, Xat i Meet.
  3. Fes clic a Gestiona la configuració del xat i, a continuació, Resum de les converses.
  4. Marca o desmarca la casella que hi ha al costat de l'opció "Mostra resums als espais amb molts missatges no llegits".