Läs mer om anpassade emojis i Google Chat

Skapa och dela anpassade emojis med organisationen genom Google Chat. Använd anpassade emojis för att anpassa meddelanden och dela teamets kultur.

Viktigt!

• Anpassade emojis är endast tillgängliga för jobb- och skolkonton.
  • Administratören kan aktivera eller inaktivera anpassade emojis. Ta reda på vem administratören är.
  • Du kan inte dela anpassade emojis med personer utanför organisationen.

Använda anpassade emojis i Chat

1. Öppna Google Chat-appen eller fliken Chatt i Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på en chattkonversation.
  3. Tryck på Lägg till emoji Humörsymbol nere till höger.
  4. Tryck på Anpassade emojis om du vill öppna organisationens anpassade emojis.

Hitta dina anpassade emojis

1. Öppna Google Chat-appen eller fliken Chatt i Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på en chattkonversation.
  3. Tryck på Lägg till emoji Humörsymbol nere till höger.
  4. Tryck på Anpassade emojis följt av Hantera.

Tips! Du kan söka efter anpassade emojis med namn.