Finn ut mer om egendefinerte emojier i Google Chat

Opprett og del egendefinerte emojier med organisasjonen din i Google Chat. Bruk egendefinerte emojier for å gi e-poster et personlig preg, og del teamkulturen med andre.

Viktig:

• Egendefinerte emojier er bare tilgjengelig for jobb- og skolekontoer.
  • Administratoren kan slå av eller på egendefinerte emojier. Finn ut hvem som er administratoren din.
  • Du kan ikke dele egendefinerte emojier med personer utenfor organisasjonen.

Lag en egendefinert emoji

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Åpne en chatsamtale.
  3. Klikk på Legg til emoji Emoji-tegn nederst til høyre.
  4. Ved siden av «Søk etter emojier» klikker du på Opprett  og så Last opp bilde og så Lagre.

Bruk egendefinerte emojier i Chat

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Åpne en chatsamtale.
  3. Klikk på Legg til emoji Emoji-tegn nederst til høyre.
  4. Klikk på Egendefinerte emojier  for å åpne alle de egendefinerte emojiene i organisasjonen din.

Tips: Du kan holde markøren over en egendefinert emoji for å se navnet.

Finn egendefinerte emojier

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Åpne en chatsamtale.
  3. Klikk på Legg til emoji Emoji-tegn nederst til høyre.
  4. Klikk på Egendefinerte emojier  og så Administrer.

Tips: Du kan søke etter egendefinerte emojier etter navn.

Slett egendefinerte emojier

Viktig:

• Når du sletter en egendefinert emoji, fjernes den for alle i organisasjonen din. Emojien erstattes i meldinger eller reaksjoner.
  • Du kan bare slette egendefinerte emojier du har opprettet.
  • Emoji-administratorer kan slette egendefinerte emojier uavhengig av hvem som har opprettet dem.

Slik sletter du en egendefinert emoji:

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Åpne en chatsamtale.
  3. Klikk på Legg til emoji Emoji-tegn nederst til høyre.
  4. Klikk på Egendefinerte emojier  og så Administrer.
  5. Til høyre for emojien klikker du på Slett  og så Slett.

Finn egendefinerte emojier i organisasjonen

Som emojiadministrator kan du

• Finn egendefinerte emojier som folk i organisasjonen din har opprettet.
  • Finn emojiene
    • Bilde
    • Navn
    • Skaperens navn
    • Opprettelsesdato

Slik finner du en egendefinert emoji:

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger og så Administrer egendefinerte emojier.

Tips: I søkefeltet kan du søke etter emojier basert på navn.

Slett egendefinerte emojier i organisasjonen din

Som emojiadministrator kan du slette emojier som er problematiske eller ikke overholder retningslinjene til organisasjonen din.

Viktig: Slettede emojier fjernes fra meldinger og reaksjoner. Ingen i organisasjonen kan dele eller bruke dem.

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger og så Administrer egendefinerte emojier.
  3. Til høyre for emojien du vil slette, klikker du på Flere handlinger  og så Slett emoji  og så Slett.