Omat emojit Google Chatissa

Voit luoda ja jakaa omia emojeja organisaation sisällä Google Chatissa. Tee viesteistä persoonallisia ja ylläpidä tiimihenkeä omilla emojeilla.

Tärkeää:

• Omat emojit ovat käytettävissä vain työ- ja koulutileillä.
  • Järjestelmänvalvoja voi laittaa omat emojit päälle tai pois päältä. Selvitä oma järjestelmänvalvojasi.
  • Omia emojeja ei voi jakaa organisaation ulkopuolisille henkilöille.

Omien emojien käyttäminen Chatissa

1. Avaa Google Chat ‑sovellus iPhonella tai iPadilla tai siirry Chat-välilehdelle Gmail-sovelluksessa .
  2. Napauta chatkeskustelua.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää emoji Emoji.
  4. Avaa kaikki organisaation omat emojit napauttamalla Omat emojit .

Omien emojien hakeminen

1. Avaa Google Chat ‑sovellus iPhonella tai iPadilla tai siirry Chat-välilehdelle Gmail-sovelluksessa .
  2. Napauta chatkeskustelua.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää emoji Emoji.
  4. Valitse Omat emojit ja sitten Hallinnoi.

Vinkki: Voit hakea omia emojeja nimen perusteella.