Informació sobre els emojis personalitzats a Google Chat

Crea emojis personalitzats i comparteix-los amb la teva organització a través de Google Chat. Utilitza els teus emojis per personalitzar missatges i compartir la filosofia de l'equip.

Important:

• Els emojis personalitzats només estan disponibles per a comptes de centre educatiu o de la feina.
  • L'administrador pot activar o desactivar els emojis personalitzats. Descobreix qui és el teu administrador.
  • No pots compartir els emojis personalitzats amb persones que no pertanyen a la teva organització.

Utilitzar emojis personalitzats a Chat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, ves a l'aplicació Google Chat o a la pestanya Chat de l'aplicació Gmail .
  2. Toca una conversa de xat.
  3. A la part inferior dreta, toca Afegeix emojis Emoji.
  4. Toca Emojis personalitzats per obrir tots els emojis personalitzats de la teva organització.

Cercar emojis personalitzats

1. Al telèfon o a la tauleta Android, ves a l'aplicació Google Chat o a la pestanya Chat de l'aplicació Gmail .
  2. Toca una conversa de xat.
  3. A la part inferior dreta, toca Afegeix emojis Emoji.
  4. Toca Emojis personalitzats i, a continuació, Gestiona.

Consell: pots cercar emojis personalitzats pel nom.