Informació sobre els emojis personalitzats a Google Chat

Crea emojis personalitzats i comparteix-los amb la teva organització a través de Google Chat. Utilitza els teus emojis per personalitzar missatges i compartir la filosofia de l'equip.

Important:

• Els emojis personalitzats només estan disponibles per a comptes de centre educatiu o de la feina.
  • L'administrador pot activar o desactivar els emojis personalitzats. Descobreix qui és el teu administrador.
  • No pots compartir els emojis personalitzats amb persones que no pertanyen a la teva organització.

Crear un emoji personalitzat

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o a Gmail.
  2. Obre una conversa de xat.
  3. A la part inferior dreta, fes clic a Afegeix emojis Emoji.
  4. Al costat de "Cerca emojis", fes clic a Crea i, a continuació, Penja una imatge i, a continuació, Desa.

Utilitzar emojis personalitzats a Chat

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o a Gmail.
  2. Obre una conversa de xat.
  3. A la part inferior dreta, fes clic a Afegeix emojis Emoji.
  4. Fes clic a Emojis personalitzats per obrir tots els emojis personalitzats de la teva organització.

Consell: pots passa el cursor per sobre d'un emoji personalitzat per veure'n el nom.

Cercar emojis personalitzats

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o a Gmail.
  2. Obre una conversa de xat.
  3. A la part inferior dreta, fes clic a Afegeix emojis Emoji.
  4. Fes clic a Emojis personalitzats i, a continuació, Gestiona.

Consell: pots cercar emojis personalitzats pel nom.

Suprimir emojis personalitzats

Important:

• En suprimir un emoji personalitzat, se suprimirà per a totes les persones de l'organització. L'emoji se suprimirà dels missatges o de les reaccions.
  • Només pots suprimir els emojis personalitzats que hagis creat.
  • Els gestors d'emojis poden suprimir els emojis personalitzats que creï qualsevol persona de l'organització.

Per suprimir un emoji personalitzat:

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o a Gmail.
  2. Obre una conversa de xat.
  3. A la part inferior dreta, fes clic a Afegeix emojis Emoji.
  4. Fes clic a Emojis personalitzats i, a continuació, Gestiona.
  5. A la dreta de l'emoji, fes clic a Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.

Cercar emojis personalitzats de la teva organització

Com a gestor d'emojis, pots:

• Cercar els emojis personalitzats que creïn les persones de la teva organització.
  • Comprovar la informació següent dels emojis:
    • Imatge
    • Nom
    • Nom de l'autor
    • Data de creació

Per trobar un emoji personalitzat:

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o a Gmail.
  2. Fes clic a Configuració i, a continuació, Gestiona els emojis personalitzats.

Consell: pots cercar els emojis per nom a la barra de cerca.

Suprimir emojis personalitzats de la teva organització

Com a gestor d'emojis, pots suprimir els emojis que són problemàtics o que no compleixen les directrius de la teva organització.

Important: els emojis suprimits se suprimeixen dels missatges i de les reaccions. Cap persona de l'organització pot compartir-los ni utilitzar-los.

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o a Gmail.
  2. Fes clic a Configuració i, a continuació, Gestiona els emojis personalitzats.
  3. A la dreta de l'emoji que vols suprimir, fes clic a Més accions i, a continuació, Suprimeix l'emoji i, a continuació, Suprimeix.