Finn ut mer om egendefinerte emojier i Google Chat

Opprett og del egendefinerte emojier med organisasjonen din i Google Chat. Bruk egendefinerte emojier for å gi e-poster et personlig preg, og del teamkulturen med andre.

Viktig:

• Egendefinerte emojier er bare tilgjengelig for jobb- og skolekontoer.
  • Administratoren kan slå av eller på egendefinerte emojier. Finn ut hvem som er administratoren din.
  • Du kan ikke dele egendefinerte emojier med personer utenfor organisasjonen.

Bruk egendefinerte emojier i Chat

1. På iPhone eller iPad går du til Google Chat-appen  eller til Chat-fanen i Gmail-appen .
  2. Trykk på en chatsamtale.
  3. Trykk på Legg til emoji Emoji-tegn nederst til høyre.
  4. Trykk på Egendefinerte emojier  for å åpne alle de egendefinerte emojiene i organisasjonen din.

Finn de egendefinerte emojiene dine

1. På iPhone eller iPad går du til Google Chat-appen  eller til Chat-fanen i Gmail-appen .
  2. Trykk på en chatsamtale.
  3. Trykk på Legg til emoji Emoji-tegn nederst til høyre.
  4. Trykk på Egendefinerte emojier  og så Administrer.

Tips: Du kan søke etter egendefinerte emojier etter navn.