Meer informatie over aangepaste emoji's in Google Chat

Maak en deel aangepaste emoji's met uw organisatie via Google Chat. Gebruik aangepaste emoji's om berichten te personaliseren en de cultuur van uw team uit te dragen.

Belangrijk:

• Aangepaste emoji's zijn alleen beschikbaar voor werk- en schoolaccounts.
  • Uw beheerder kan aangepaste emoji's aan- of uitzetten. Uitzoeken wie de beheerder is.
  • U kunt geen aangepaste emoji's delen met mensen buiten uw organisatie.

Aangepaste emoji's gebruiken in Chat

1. Ga op uw Android-telefoon of -tablet naar de Google Chat-app  of naar het tabblad Chat in de Gmail-app .
  2. Tik op een chatgesprek.
  3. Tik rechtsonder op Emoji toevoegen Emoji's.
  4. Tik op Aangepaste emoji's  om alle aangepaste emoji's van uw organisatie te openen.

Uw aangepaste emoji's bekijken

1. Ga op uw Android-telefoon of -tablet naar de Google Chat-app  of naar het tabblad Chat in de Gmail-app .
  2. Tik op een chatgesprek.
  3. Tik rechtsonder op Emoji toevoegen Emoji's.
  4. Tik op Aangepaste emoji's  en dan Beheren.

Tip: U kunt op naam zoeken naar aangepaste emoji's.