Få flere oplysninger om tilpassede emojis i Google Chat

Opret og del tilpassede emojis med din organisation via Google Chat. Brug dine tilpassede emojis til at tilpasse dine beskeder og dele dit teams kultur.

Vigtigt!

• Tilpassede emojis er kun tilgængelige for arbejds- og skolekonti.
  • Din administrator kan aktivere eller deaktivere tilpassede emojis. Find ud af, hvem din administrator er.
  • Du kan ikke dele tilpassede emojis med personer uden for din organisation.

Opret en tilpasset emoji

1. Gå til Google Chat eller Gmail på din computer.
  2. Åbn en chatsamtale.
  3. Klik på Tilføj emoji Emoji nederst til højre.
  4. Ud for "Søg efter emojis" skal du klikke på Opret og derefter Upload billede og derefter Gem.

Brug tilpassede emojis i Chat

1. Gå til Google Chat eller Gmail på din computer.
  2. Åbn en chatsamtale.
  3. Klik på Tilføj emoji Emoji nederst til højre.
  4. Klik på Tilpassede emojis for at åbne alle din organisations tilpassede emojis.

Tip! Du kan holde markøren over en tilpasset emoji for at se navnet på den.

Find dine tilpassede emojis

1. Gå til Google Chat eller Gmail på din computer.
  2. Åbn en chatsamtale.
  3. Klik på Tilføj emoji Emoji nederst til højre.
  4. Klik på Tilpassede emojis og derefter Administrer.

Tip! Du kan søge efter tilpassede emojis efter navn.

Slet dine tilpassede emojis

Vigtigt!

• Når du sletter en tilpasset emoji, fjernes den for alle i din organisation. Emojien erstattes i beskeder eller reaktioner.
  • Du kan kun slette tilpassede emojis, som du har oprettet.
  • Emojiadministratorer kan slette tilpassede emojis, uanset hvem i organisationen der har oprettet dem.

Sådan sletter du en tilpasset emoji:

1. Gå til Google Chat eller Gmail på din computer.
  2. Åbn en chatsamtale.
  3. Klik på Tilføj emoji Emoji nederst til højre.
  4. Klik på Tilpassede emojis og derefter Administrer.
  5. Til højre for emojien skal du klikke på Slet og derefter Slet.

Finde tilpassede emojis i din organisation

Som emojiadministrator kan du:

• Finde tilpassede emojis, som personer i din organisation opretter.
  • Du kan se:
    • Emojiens billede
    • Emojiens navn
    • Navnet på den, der har oprettet emojien
    • Oprettelsesdatoen

Sådan finder du en tilpasset emoji:

1. Gå til Google Chat eller Gmail på din computer.
  2. Klik på Indstillinger og derefter Administrer tilpasset emoji.

Tip! Du kan søge efter emojis efter navn i søgefeltet.

Slet tilpassede emojis i din organisation

Som emojiadministrator kan du slette emojis, der er problematiske eller ikke overholder din organisations retningslinjer.

Vigtigt! Slettede emojis fjernes fra beskeder og reaktioner. Ingen i organisationen kan dele eller bruge dem.

1. Gå til Google Chat eller Gmail på din computer.
  2. Klik på Indstillinger og derefter Administrer tilpasset emoji.
  3. Til højre for den emoji, du vil slette, skal du klikke på Flere handlinger og derefter Slet emoji og derefter Slet.