Ofte stillede spørgsmål om Telefonopkald i Gmail

Hvad er Telefonopkald i Gmail?

Ud over at dele tale- og videochat med dine kontaktpersoner fra computer til computer kan du også ringe til alle fastnet- og mobiltelefonnumre i Gmail.

Når du vil bruge Telefonopkald, skal du være logget ind på Chat, og du skal have installeret pluginnet til tale- og videochat. For at komme i gang skal du bare klikke på ikonet Telefonopkald  øverst på din chatliste for at åbne opkaldsvinduet. Fra opkaldsvinduet kan du ringe til et telefonnummer, få vist din opkaldshistorik eller tilføje taletid.

Hvis du ikke vil se indstillingen Telefonopkald på din chatliste, kan du deaktivere den. Herunder kan du få flere oplysninger om, hvordan du gør dette.

Hvordan foretager jeg opkald i Gmail?

Når du vil foretage et opkald til et telefonnummer i Gmail, efter at du har installeret pluginnet til tale- og videochat, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Klik på ikonet Telefonopkald på din chatliste . (Hvis du ikke har installeret pluginnet til tale- og videochat, bliver du bedt om at downloade pluginnet, før du ringer op).
  2. I det opkaldsvindue, der vises, skal du taste det ønskede nummer (du kan bruge musen eller det numeriske tastatur).
  3. Klik på knappen Opkald.

Hvis du vil foretage et opkald, kan du se nærmere på vores gældende opkaldstakster. Når du har kontrolleret taksterne, skal du bare tilføje taletid og ringe nummeret op. Du kan vælge den pågældende landekode ved at klikke på rullemenuen med flag eller ved at skrive den direkte i vinduet (eksempelvis 55 for Brasilien). Du kan også gøre det land, du oftest ringer til, til dit standardland, så du ikke behøver at vælge et land, hver gang du ringer op. Det gør du i Indstillinger ved at klikke på fanen Chat og vælge et land i rullemenuen i sektionen Telefonopkald.

Hvordan modtager jeg opkald i Gmail?

Du skal have en komplet Google Voice-konto for at modtage opkald i Gmail. Brugere uden for USA kan på nuværende tidspunkt ikke opgradere til en komplet Google Voice-konto og kan ikke modtage telefonopkald i Gmail.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan foretage eller modtage opkald i Gmail?

Hvis du har problemer med at foretage eller modtage telefonopkald i Gmail, kan du følge denne fremgangsmåde, når du vil prøve at løse problemet:

1. Kontrollér, at du har installeret -pluginnet.
  2. Prøv at skrive det nummer, du vil ringe til, manuelt, hvis du har kopieret og indsat det fra et andet sted.
  3. Prøv at opdatere browseren.
  4. Prøv at logge ud af din konto og logge ind igen.
  5. Prøv at bruge en anden browser (for eksempel Firefox, Chrome, Safari).

Du kan kun modtage opkald i Gmail, hvis du har et gyldigt amerikansk telefonnummer og en komplet Google Voice-konto. Google Voice understøttes i øjeblikket ikke uden for USA. Brugere uden for USA kan ikke opgradere til en fuld Google Voice-konto eller modtage opkald i Gmail.

Når jeg foretager et telefonopkald, betyder det så, at jeg har Google Voice?

Når du foretager udgående telefonopkald fra Gmail, oprettes der en Google Voice-startkonto, men den har ikke alle Google Voice-funktionerne. Startkontoen betyder, at du kan administrere de grundlæggende funktioner til telefonopkald i Gmail, for eksempel opkaldssaldo og opkaldshistorik.

Brugere uden for USA kan på nuværende tidspunkt ikke opgradere til en komplet Google Voice-konto og kan ikke modtage telefonopkald i Gmail.
Hvordan deaktiverer jeg Telefonopkald i Gmail?

Hvis du ikke vil bruge eller have vist funktionen til telefonopkald på din Gmail-chatliste, kan du deaktivere den. Det gør du på følgende måde:

1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne i Gmail, og klik på Indstillinger.
  2. Klik på fanen Chat.
  3. I sektionen Google Voice skal du klikke på Deaktiver udgående taleopkald.
  4. Kllik på Gem ændringer.
Hvordan tilføjer jeg taletid?

Du skal bruge din Google-konto til at købe Google-taletid. Du kan købe Google-taletid i følgende valuta: Amerikanske dollar, canadiske dollar og euro. Google Payments accepterer visse internationale betalingsmåder. Besøg Hjælp til Google Payments for at få flere oplysninger.

Du kan tilføje taletid, så du kan foretage telefonopkald via Gmail, ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Klik på ikonet Telefonopkald på din chatliste.
  2. Klik på din taletidssaldo helt ude til højre i opkaldsvinduet.
  3. Klik på Køb taletid.
  4. I det Google Voice-vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen Tilføj taletid for 10 USD.
  5. Gennemfør dit taletidskøb via din Google-konto.
Hvis du vil ændre den valuta, som du køber Google-taletid i, skal du vente, indtil din aktuelle taletidssaldo er nul. Når du har brugt al din taletid, kan du logge ind på din Google Voice-konto på http://www.google.com/voice, gå til fanen Fakturering og klikke på linket Skift valuta ved siden af Refusion. Følg vejledningen for at ændre din valuta.
Hvad gør jeg, hvis jeg har problemer med fakturering?

Vi beklager, at du har problemer. Du kan anmode om en refundering af hele din resterende saldo eller anmode om taletid for et bestemt opkald ved at logge ind på din konto og følge disse trin:

1. Besøg vores -startside for anmodning om taletid
  2. Klik på knappen Refunderinger ud for din taletid
  3. Klik på Refunder hele saldoen

Hvis du oplever andre problemer, skal du bruge denne fejlfinding for at løse problemet.

Hvordan får jeg et problemopkald eller hele min resterede saldo refunderet?

Du kan bede om en refusion af hele din resterende saldo eller anmode om taletid refunderet for et bestemt opkald ved at logge ind på din Google Voice-konto på http://www.google.com/voice og følge disse trin:

1. Besøg vores -startside for anmodning om taletid
  2. Klik på knappen Refunderinger ud for din taletid
  3. Klik på Refunder hele saldoen
Hvorfor får jeg ikke vist valgmuligheden Telefonopkald i min Gmail-konto?

Hvis du befinder dig uden for USA, og du ikke får vist valgmuligheden Telefonopkald, er det sandsynligvis, fordi funktionen endnu ikke er tilgængelig i det land, du befinder dig i. Vi arbejder på at gøre denne funktion tilgængelig i flere lande, og vi sætter pris på din tålmodighed.

Læs dette, hvis du tidligere har haft adgang til funktionen Telefonopkald: Hvis du har kunnet købe taletid til Telefonopkald, og funktionen siden er fjernet fra din konto, kan du logge ind på Google Voice med dine Gmail-kontooplysninger og anmode om at få refunderet dit køb af taletid. Når du vil anmode om refusion, skal du bare gå til dine Taleindstillinger, klikke på fanen Fakturering og klikke på Refusion ud for din opkaldssaldo. Vælg muligheden Refunder hele saldoen.

I øjeblikket er funktionen Telefonopkald i Gmail IKKE tilgængelig i disse områder:
  • Argentina
  • Kina
  • Cuba
  • Egypten
  • Ghana
  • Indien
  • Iran
  • Jordan
  • Kenya
  • Mexico
  • Marokko
  • Myanmar
  • Nigeria
  • Nordkorea
  • Peru
  • Den Russiske Føderation
  • Saudi-Arabien
  • Senegal
  • Sydkorea
  • Sudan
  • Syrien
  • Thailand
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Vietnam
Funktionen Telefonopkald understøttes på disse sprog:
  • Brasiliansk portugisisk
  • Bulgarsk
  • Catalansk
  • Kinesisk
  • Kroatisk
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk (Storbritannien)
  • Estisk
  • Filippinsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Græsk
  • Ungarsk
  • Islandsk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Lettisk
  • Litauisk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Rumænsk
  • Russisk
  • Serbisk
  • Slovakisk
  • Slovensk
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
  • Vietnamesisk

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg tror, at en anden person bruger min konto til at købe Google-taletid?

Hvis du mener, at en anden person har brugt din Google-konto til at købe Google-taletid, kan du rapportere uautoriserede køb.

En Google Voice-bruger ringer til mig, og jeg vil have, at han eller hun holder op. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du føler, at du er i fare, anbefaler vi, at du kontakter de lokale myndigheder, da Google ikke kan gribe ind i sager, der involverer tredjeparter, og kun kan reagere på anmodninger fra retshåndhævende myndigheder. Ved generende opkald anbefaler vi, at du kontakter dit telefonselskab for at få dem til at spærre det pågældende nummer.