Preguntes freqüents sobre la funció Truca a un telèfon de Gmail

Què és la funció Truca a un telèfon de Gmail?

A més de compartir converses de xat de veu i de vídeo amb els teus contactes d'ordinador a ordinador, també pots trucar a qualsevol número de telèfon fix o mòbil des de Gmail.

Per utilitzar la funció Truca a un telèfon, cal que hagis iniciat la sessió al xat i que tinguis instal·lat el connector de xat de veu i de vídeo. Per començar, fes clic a la icona Truca a un telèfon que hi ha a la part superior de la llista de xats per obrir la finestra de trucada. En aquesta finestra pots marcar un número de telèfon, consultar l'historial de trucades o bé afegir saldo.

Si t'estimes més no veure l'opció Truca a un telèfon a la llista de xats, pots desactivar-la. Consulta la instruccions que trobaràs a continuació per saber com es fa.

Com puc trucar des de Gmail?

Per trucar a un número de telèfon des de Gmail després d'haver instal·lat el connector de xat de veu i de vídeo, segueix aquests passos:

1. A la llista de xats, fes clic a la icona Truca a un telèfon . Si no has instal·lat el connector de xat de veu i de vídeo, se't demanarà que el baixis abans de fer cap trucada.
  2. A la finestra de trucada que es mostra, marca el número al qual vols trucar (pots fer servir el ratolí o bé el teclat numèric).
  3. Fes clic al botó Truca.

Si vols trucar, pots consultar les nostres tarifes telefòniques actuals. Quan hagis comprovat les tarifes, només cal que afegeixis saldo i que marquis el número. Per seleccionar el codi de país corresponent, pots fer clic al menú desplegable de banderes o bé introduir-lo directament a la finestra (p. ex., +55 per al Brasil). També pots definir el país on truques més com a país predeterminat; d'aquesta manera, no l'hauràs de triar cada vegada que facis una trucada. Pots fer-ho des de Configuració si fas clic a la pestanya Xat i tries un país del menú desplegable de la secció Truca a un telèfon.

Com puc rebre trucades a Gmail?

Cal que tinguis un compte de Google Voice complet per rebre trucades telefòniques a Gmail. Actualment, els usuaris de fora dels EUA no poden actualitzar la seva versió a un compte de Google Voice complet ni rebre cap trucada telefònica a Gmail.

Què he de fer si no puc rebre ni fer trucades a Gmail?

Si tens problemes per fer o rebre trucades telefòniques a Gmail, segueix els passos que s'indiquen a continuació per resoldre'ls:

1. Comprova que tinguis el connector instal·lat.
  2. Si has copiat i enganxat el número des d'una altra ubicació, prova d'introduir-lo manualment.
  3. Actualitza el navegador.
  4. Tanca la sessió del compte i torna-la a iniciar.
  5. Utilitza un altre navegador (p. ex., Firefox, Chrome o Safari).

Només pots rebre trucades a Gmail si tens un número de telèfon vàlid dels EUA i un compte de Google Voice complet. Actualment, Google Voice no funciona fora dels EUA. Els usuaris de fora dels EUA no podran actualitzar la versió de Google Voice a un compte complet ni rebre cap trucada a Gmail.

Fer una trucada significa que tinc Google Voice?

En fer trucades telefòniques sortints des de Gmail es crea un compte de Google Voice inicial, però no conté el conjunt complet de funcions de Google Voice. Aquest compte inicial permet gestionar la informació bàsica per trucar a telèfons des de Gmail, com ara el saldo per a trucades i l'historial de trucades.

Actualment, els usuaris de fora dels EUA no poden actualitzar a un compte de Google Voice complet ni rebre cap trucada telefònica a Gmail.
Com puc desactivar la funció Truca a un telèfon de Gmail?

Si no vols utilitzar la funció Truca a un telèfon i no vols que es mostri a la teva llista de xats de Gmail, pots desactivar-la. Per fer-ho:

1. A l'extrem superior dret de Gmail, fes clic a la icona d'engranatge i a Configuració del correu.
  2. Fes clic a la pestanya Xat.
  3. A la secció Google Voice, fes clic a Desactiva les trucades de veu sortints.
  4. Fes clic a Desa els canvis.
Com s'afegeix saldo?

Per comprar saldo per a trucades, has d'utilitzar el teu compte de Google. Pots comprar-ne en les monedes següents: dòlars dels EUA, dòlars canadencs i euros. Google Payments només accepta determinades formes de pagament internacionals. Per obtenir més informació, consulta el Centre d'ajuda de Google Payments.

Per afegir saldo per trucar mitjançant Gmail, segueix aquests passos:

1. A la llista de xats, fes clic a la icona Truca a un telèfon .
  2. A l'extrem dret de la finestra de trucada, fes clic al saldo de crèdit.
  3. Fes clic a Afegeix saldo.
  4. A la finestra de Google Voice que es mostra, fes clic al botó Afegeix 10 € de saldo.
  5. Finalitza la compra de saldo amb el teu compte de Google.
Si vols canviar la moneda amb què compres saldo per fer trucades de Google, has d'esperar fins que el saldo de crèdit actual s'hagi esgotat. Un cop hagis utilitzat tot el saldo disponible, podràs iniciar la sessió al teu compte de Google Voice a http://www.google.com/voice, anar a la pestanya Facturació i fer clic a l'enllaç Canvia la moneda al costat de Reembossaments. Segueix les instruccions que es proporcionen per canviar la teva moneda.
Què he de fer si tinc problemes amb la facturació?

Sentim que hagis tingut una incidència. Pots sol·licitar un reembossament del saldo restant complet o bé sol·licitar saldo per a una trucada concreta. Per fer-ho, inicia la sessió al compte i segueix aquests passos:

1. Visita la nostra pàgina per sol·licitar saldo
  2. Fes clic al botó Reembossaments que hi ha al costat del saldo per a trucades
  3. Fes clic a Reembossa tot el saldo.

Per solucionar la resta de problemes, fes servir aquesta eina de resolució de problemes.

Com puc obtenir el reembossament de la trucada d'un problema o del saldo restant complet?

Pots sol·licitar un reembossament del saldo restant complet o sol·licitar saldo per a una trucada concreta si inicies la sessió al teu compte de Google Voice a http://www.google.com/voice i segueixes aquests passos:

1. Visita la nostra pàgina per sol·licitar saldo
  2. Fes clic al botó Reembossaments que hi ha al costat del saldo per a trucades
  3. Fes clic a Reembossa tot el saldo.
Per què no veig l'opció "Truca a un telèfon" al meu compte de Gmail?

Si ets fora dels EUA i no veus l'opció "Truca a un telèfon", probablement és perquè la funció encara no s'ha llançat al teu país. Estem treballant per poder oferir aquesta funció a més usuaris i t'agraïm la paciència.

Si anteriorment disposaves d'aquesta funció, llegeix aquesta informació. Si podies comprar saldo per a Truca a un telèfon i ara no veus aquesta funció al compte, pots iniciar la sessió a Google Voice amb la informació del teu compte de Gmail i sol·licitar un reembossament per la compra de saldo. Per sol·licitar un reembossament, només has d'anar a Configuració de Voice, fer clic a la pestanya Facturació i, a continuació, fer clic a l'opció Reembossaments que hi ha al costat del teu saldo per a trucades. Selecciona l'opció Reembossa tot el saldo.

La funció Truca a un telèfon de Gmail actualment NO està disponible als països següents:
  • Argentina
  • Xina
  • Cuba
  • Egipte
  • Ghana
  • Índia
  • Iran
  • Jordània
  • Kènia
  • Mèxic
  • Marroc
  • Myanmar
  • Nigèria
  • Corea del Nord
  • Perú
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Corea del Sud
  • Sudan
  • Síria
  • Tailàndia
  • Emirats Àrabs Units
  • Vietnam
La funció Truca a un telèfon és compatible amb aquests idiomes:
  • Portuguès del Brasil
  • Búlgar
  • Català
  • Xinès
  • Croat
  • Txec
  • Danès
  • Holandès
  • Anglès (Regne Unit)
  • Estonià
  • Filipí
  • Finès
  • Francès
  • Alemany
  • Grec
  • Hongarès
  • Islandès
  • Italià
  • Japonès
  • Coreà
  • Letó
  • Lituà
  • Noruec
  • Polonès
  • Portuguès
  • Romanès
  • Rus
  • Serbi
  • Eslovac
  • Eslovè
  • Espanyol
  • Suec
  • Tailandès
  • Turc
  • Ucraïnès
  • Vietnamita

Què puc fer si crec que algú altre utilitza el meu compte per comprar saldo per a trucades de Google?

Si creus que una altra persona fa servir el teu compte de Google per comprar saldo per a trucades de Google, pots informar de càrrecs no autoritzats.

Un usuari de Google Voice m'està trucant i vull que deixi de fer-ho. Què puc fer?

Si creus que estàs en perill, et demanem que contactis amb les autoritats locals, atès que Google no pot intervenir en assumptes relacionats amb tercers i només pot respondre a les sol·licituds de les agències d'aplicació de la llei. Per a trucades molestes, et recomanem que contactis amb el teu proveïdor de serveis de telefonia perquè bloquegi el número de telèfon en qüestió.