Preguntes freqüents sobre la funció Truca al telèfon a Gmail

Què és la funció Truca al telèfon a Gmail?

A més de compartir converses de xat de veu i de vídeo amb els teus contactes d'ordinador a ordinador, també pots fer trucades a qualsevol número de telèfon fix o mòbil des de Gmail.

Per utilitzar la funció Truca al telèfon cal que hagis iniciat la sessió al xat i que tinguis el connector de xat de veu i de vídeo instal·lat. Per començar, només cal que facis clic a la icona de Truca al telèfon que hi ha a la part superior de la llista de xats per obrir la finestra de trucada. En aquesta finestra pots marcar un número de telèfon, consultar l'historial de trucades o bé afegir crèdit.

Si t'estimes més no veure l'opció Truca al telèfon a la llista de xats, pots desactivar-la. Consulta la informació que hi ha a continuació per obtenir instruccions sobre com ho pots fer.

Com puc fer trucades des de Gmail?

Per fer una trucada a un número de telèfon des de Gmail després d'instal·lar el connector de xat de veu i de vídeo, només cal que segueixis aquests passos:

1. A la llista de xats, fes clic a la icona de Truca al telèfon . Si no has instal·lat el connector del xat de veu i de vídeo, se't demanarà que el baixis abans de fer cap trucada.
  2. A la finestra de trucada que es mostra, marca el número al qual vols trucar (pots fer servir el ratolí o bé el teclat numèric).
  3. Fes clic al botó Truca.

Si vols fer una trucada, pots consultar les nostres tarifes telefòniques actuals. Quan hagis comprovat les tarifes, només cal que afegeixis crèdit i que marquis el número. Per seleccionar el codi de país corresponent, pots fer clic al menú desplegable de banderes o bé introduir-lo directament a la finestra (p. ex., +55 per al Brasil). També pots definir el país on truques més com a país predeterminat, de manera que no l'hagis de triar cada vegada que facis una trucada. Pots fer-ho des de Configuració si fas clic a la pestanya Xat i tries un país del menú desplegable de la secció Truca al telèfon.

Com puc rebre trucades des de Gmail?

Cal que tinguis un compte de Google Voice complet per rebre trucades telefòniques a Gmail. Actualment, els usuaris de fora dels EUA no poden actualitzar a un compte de Google Voice complet ni rebre cap trucada telefònica a Gmail.

Què he de fer si no puc rebre ni fer trucades des de Gmail?

Si tens problemes per fer o per rebre trucades telefòniques a Gmail, segueix els passos que t'indiquem a continuació per resoldre'ls:

1. Comprova que tinguis el connector instal·lat.
  2. Si has copiat i enganxat el número des d'una altra ubicació, prova d'introduir-lo manualment.
  3. Actualitza el navegador.
  4. Prova de tancar la sessió del teu compte i tornar a iniciar-la.
  5. Prova d'utilitzar un navegador diferent (p. ex. Firefox, Chrome o Safari).

Només pots rebre trucades a Gmail si tens un número de telèfon vàlid dels EUA i un compte de Google Voice complet. Actualment, Google Voice no s'admet fora dels EUA. Els usuaris de fora dels EUA no podran actualitzar la versió de Google Voice a un compte complet ni rebre cap trucada a Gmail.

Fer una trucada significa que tinc Google Voice?

En fer trucades telefòniques sortints des de Gmail es crea un compte de Google Voice inicial, però no conté el conjunt complet de funcions de Google Voice. Aquest compte inicial permet gestionar la informació bàsica per trucar a telèfons des de Gmail, com ara el crèdit per a trucades i l'historial de trucades.

Actualment, els usuaris de fora dels EUA no poden actualitzar a un compte de Google Voice complet ni rebre cap trucada telefònica a Gmail.
Com puc desactivar la funció Truca al telèfon a Gmail?

Si no vols utilitzar la funció Truca al telèfon i no vols que es mostri a la teva llista de xats de Gmail, pots desactivar-la. Per fer-ho:

1. A l'extrem superior dret de Gmail, fes clic a la icona d'engranatge i a Configuració del correu.
  2. Fes clic a la pestanya Xat.
  3. A la secció Google Voice, fes clic a Desactiva les trucades de veu sortints.
  4. Fes clic a Desa els canvis.
Com puc afegir crèdit?

Has d'utilitzar Google Wallet per comprar crèdit per a trucades de Google. Pots comprar crèdit per a trucades de Google mitjançant Google Wallet amb les monedes següents: dòlars americans, dòlars canadencs i euros. Google Wallet només accepta determinades formes de pagament internacionals. Consulta el Centre d'ajuda de Google Wallet per obtenir més informació.

Per afegir crèdit per fer trucades telefòniques mitjançant Gmail, segueix aquests passos:

1. A la llista de xats, fes clic a la icona de Truca al telèfon .
  2. A l'extrem dret de la finestra de trucada, fes clic al saldo de crèdit.
  3. Fes clic a Afegeix crèdit.
  4. A la finestra de Google Voice que es mostra, fes clic al botó Afegeix 10 € de crèdit.
  5. Finalitza la compra de crèdit a Google Wallet.
Si vols canviar la moneda amb què compres crèdit per a trucades de Google, has d'esperar fins que el teu saldo de crèdit actual sigui zero. Un cop hagis utilitzat tot el crèdit disponible, podràs iniciar la sessió al teu compte de Google Voice a http://www.google.com/voice, anar a la pestanya Facturació i fer clic a l'enllaç Canvia la moneda al costat de Reembossaments. Segueix les instruccions que es proporcionen per canviar la teva moneda.
Què he de fer si tinc problemes amb la facturació?

Ens sap greu que hagis tingut una incidència. Pots sol·licitar un reembossament del saldo restant complet o bé sol·licitar crèdit per a una trucada concreta. Per fer-ho, inicia la sessió al compte i segueix aquests passos:

1. Visita la nostra pàgina d'inici de sol·licitud de crèdit
  2. Fes clic al botó Reembossaments que hi ha al costat del crèdit per a trucades
  3. Fes clic a Reembossa el saldo complet

Per solucionar la resta de problemes, fes servir aquesta eina de resolució de problemes.

Com puc obtenir el reembossament de la trucada d'un problema o del saldo restant complet?

Pots sol·licitar un reembossament del saldo restant complet o sol·licitar crèdit per a una trucada concreta si inicies la sessió al teu compte de Google Voice a http://www.google.com/voice i segueixes aquests passos:

1. Visita la nostra pàgina d'inici de sol·licitud de crèdit
  2. Fes clic al botó Reembossaments que hi ha al costat del crèdit per a trucades
  3. Fes clic a Reembossa el saldo complet
Per què no veig l'opció "Truca al telèfon" al meu compte de Gmail?

Si ets fora dels EUA i no veus l'opció "Truca al telèfon", probablement és perquè la funció encara no s'ha llançat al teu país. Estem treballant per poder oferir aquesta funció a més usuaris i t'agraïm la paciència.

Si anteriorment disposaves d'aquesta funció, llegeix el següent: si podies comprar crèdit per a la funció Truca al telèfon i ara s'ha suprimit del teu compte, pots iniciar la sessió a Google Voice amb la informació del teu compte de Gmail i sol·licitar un reembossament per a la teva compra de crèdit. Per sol·licitar un reembossament, només has d'anar a Configuració de Voice, fer clic a la pestanya Facturació i, a continuació, fer clic a l'opció Reembossaments que hi ha al costat del teu crèdit per a trucades. Selecciona l'opció per reembossar el saldo complet.

La funció Truca al telèfon de Gmail actualment NO està disponible a les ubicacions següents:
  • Argentina
  • Xina
  • Cuba
  • Egipte
  • Ghana
  • Índia
  • Iran
  • Jordània
  • Kènia
  • Mèxic
  • Marroc
  • Myanmar
  • Nigèria
  • Corea del Nord
  • Perú
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Corea del Sud
  • Sudan
  • Síria
  • Tailàndia
  • Unió dels Emirats Àrabs
  • Vietnam
La funció Truca al telèfon és compatible amb aquests idiomes:
  • Portuguès del Brasil
  • Búlgar
  • Català
  • Xinès
  • Croat
  • Txec
  • Danès
  • Holandès
  • Anglès (Regne Unit)
  • Estonià
  • Filipí
  • Finès
  • Francès
  • Alemany
  • Grec
  • Hongarès
  • Islandès
  • Italià
  • Japonès
  • Coreà
  • Letó
  • Lituà
  • Noruec
  • Polonès
  • Portuguès
  • Romanès
  • Rus
  • Serbi
  • Eslovac
  • Eslovè
  • Espanyol
  • Suec
  • Tailandès
  • Turc
  • Ucraïnès
  • Vietnamita

Què he de fer si crec que el meu compte de Google Wallet l'està utilitzant una altra persona per comprar crèdit per a trucades de Google?

Si creus que el teu compte de Google Wallet l'està utilitzant una altra persona per comprar crèdit per a trucades de Google, has de contactar amb Google Wallet (no amb Google Voice) a la seva pàgina d'assistència i seguir aquests passos:

1. Selecciona Privadesa i seguretat
  2. Fes clic a Càrrecs no autoritzats
  3. Selecciona No n'he comprat mai
Un usuari de Google Voice m'està trucant i vull que ho deixi de fer. Què puc fer?

Si creus que estàs en perill, et demanem que contactis amb les autoritats locals, atès que Google no pot intervenir en assumptes relacionats amb tercers i només pot respondre a les sol·licituds de les agències d'aplicació de la llei. Per a trucades molestes, et recomanem que contactis amb el teu proveïdor de serveis de telefonia perquè bloquegi el número de telèfon en qüestió.

Chat author image

La Caroline és una experta en Hangouts i l'autora d'aquesta pàgina d'ajuda. Escriu els teus suggeriments sobre la pàgina a continuació.