PMF sobre trucades telefòniques a Gmail

Què són les trucades telefòniques des de Gmail?

A més de compartir converses de xat de veu i de vídeo amb els teus contactes d'equip a equip, també pots fer trucades a qualsevol número de telèfon fix o mòbil des de Gmail.

Per utilitzar la funció Truca al telèfon cal que hagis iniciat la sessió al xat i que tinguis el connector de xat de veu i de vídeo instal·lat. Per començar, només cal que facis clic a la icona Truca al telèfon que hi ha  a la part superior de la llista xat per obrir la finestra de trucada. Des d'aquesta finestra pots marcar un número de telèfon, consultar l'historial de trucades o bé afegir crèdit.

Si t'estimes més no veure l'opció Truca al telèfon a la llista de xat, pots desactivar-la. Consulta la informació que hi ha a continuació per obtenir instruccions sobre com ho pots fer.

Com puc fer trucades des de Gmail?

Per fer una trucada a un número de telèfon des de Gmail després d'instal·lar el connector de xat de veu i de vídeo, només cal que segueixis aquests passos:

1. A la llista de xat, fes clic a la icona Truca al telèfon . Si no has instal·lat el connector del xat de veu i de vídeo, se't demanarà que el baixis abans de fer cap trucada.
  2. A la finestra de trucada que es mostra, marca el número al qual vols trucar (pots fer servir el ratolí o bé el teclat numèric).
  3. Fes clic al botó Truca.

Si vols fer una trucada, pots fer un cop d'ull a les nostres tarifes telefòniques actuals. Quan hagis comprovat les tarifes, només cal que afegeixis crèdit i que marquis el número. Per seleccionar el codi de país aplicable, pots fer clic al menú desplegable de banderes o bé introduir-lo directament a la finestra (p. ex., +55 per a Brasil). També pots definir el país on truques més com a país predeterminat, de manera que no l'hagis de triar cada vegada que facis una trucada. Pots fer-ho des de Configuració si fas clic a la pestanya Xat i tries un país del menú desplegable de la secció Truca al telèfon.

Com puc rebre trucades des de Gmail?

Cal un compte de Google Voice complet per rebre trucades telefòniques a Gmail. Actualment, els usuaris de fora dels EUA no poden actualitzar a un compte de Google Voice complet i no poden rebre trucades telefòniques a Gmail.

Què he de fer si no puc rebre ni fer trucades des de Gmail?

Si tens problemes per fer o per rebre trucades telefòniques a Gmail, segueix els passos que t'indiquem a continuació per resoldre'ls:

1. Comprova que tinguis el connector instal·lat.
  2. Si has copiat i enganxat el número des d'una altra ubicació, prova d'introduir-lo manualment.
  3. Actualitza el navegador.
  4. Prova de tancar la sessió del teu compte i tornar a iniciar-la.
  5. Prova d'utilitzar un navegador diferent (p. ex. Firefox, Chrome o Safari).

Només pots rebre trucades a Gmail si tens un número de telèfon vàlid dels EUA i un compte de Google Voice complet. Actualment, Google Voice no s'admet fora dels EUA. Els usuaris de fora dels EUA no podran actualitzar la versió de Google Voice a un compte complet ni rebre trucades a Gmail.

Fer una trucada significa que tinc Google Voice?

En fer trucades telefòniques sortints des de Gmail es crea un compte de Google Voice inicial, però no conté el conjunt complet de funcions de Google Voice. Aquest compte inicial permet gestionar la informació bàsica per trucar a telèfons a Gmail, com ara el crèdit per a trucades i l'historial.

Actualment, els usuaris de fora dels EUA no poden actualitzar a un compte de Google Voice complet i no poden rebre trucades telefòniques a Gmail.
Com puc desactivar l'opció Trucades telefòniques a Gmail?

Si no vols utilitzar la funció de Trucades telefòniques i no vols que es mostri a la teva llista de xat de Gmail, pots desactivar-la. Per fer-ho:

1. A l'extrem superior dret de Gmail, fes clic a la icona d'engranatge i a Configuració del correu.
  2. Fes clic a la pestanya Xat.
  3. A la secció de Google Voice, fes clic a Desactiva les trucades de veu sortints.
  4. Fes clic a Desa els canvis.
Com puc afegir crèdit?

Has d'utilitzar Google Wallet per comprar crèdit per a trucades de Google. Pots comprar crèdit per a trucades de Google mitjançant Google Wallet amb les monedes següents: dòlars americans, dòlars canadencs i euros. Google Wallet només accepta determinades formes de pagament internacionals. Consulta el Centre d'ajuda de Google Wallet per obtenir més informació.

Per afegir crèdit per fer trucades telefòniques mitjançant Gmail, segueix aquests passos:

1. A la llista de xat, fes clic a la icona de Truca al telèfon nbsp;.
  2. A l'extrem dret de la finestra de trucada, fes clic al saldo de crèdit.
  3. Fes clic a Afegeix crèdit.
  4. A la finestra que s'obrirà, fes clic al botó Afegeix 10 $ de crèdit.
  5. Completa la compra de crèdit a Google Wallet.
Si vols canviar la moneda amb què compres crèdit per a trucades de Google, has d'esperar fins que el teu saldo de crèdit actual sigui zero. Un cop hagis utilitzat tot el crèdit disponible, podràs iniciar la sessió al teu compte de Google Voice a http://www.google.com/voice, anar a la pestanya Facturació i fer clic a l'enllaç Canvia la moneda al costat de Reembossaments. Segueix les instruccions que es proporcionen per canviar la teva moneda.
Què he de fer si tinc problemes amb la facturació?

Sentim que hagis tingut una incidència. Pots sol·licitar un reembossament del saldo restant complet o bé sol·licitar crèdit per a una trucada concreta. Per fer-ho, inicia la sessió al compte i segueixes aquests passos:

1. Visita la nostra pàgina d'inici de sol·licitud de crèdit
  2. Fes clic al botó Reembossaments que apareix al costat del crèdit de trucades.
  3. Fes clic a Reembossa el saldo complet

Per a qualsevol altre problema, fes servir aquesta eina de resolució de problemes per mirar de resoldre'l.

Com puc obtenir el reembossament de la trucada d'un problema o del saldo restant complet?

Pots sol·licitar un reembossament del saldo restant complet o sol·licitar crèdit per a una trucada concreta si inicies la sessió al teu compte de Google Voice a http://www.google.com/voice i segueixes els passos següents:

1. Visita la nostra pàgina d'inici de sol·licitud de crèdit
  2. Fes clic al botó Reembossaments que apareix al costat del crèdit de trucades.
  3. Fes clic a Reembossa el saldo complet.
Per què no veig l'opció de Trucades telefòniques al meu compte de Gmail?

Si ets fora dels EUA i no veus l'opció de trucades telefòniques, probablement és perquè la funció encara no s'ha llançat al teu país. Estem treballant per poder oferir aquesta funció a més usuaris i t'agraïm la paciència.

Si anteriorment disposaves d'aquesta funció, llegeix el següent: si podies comprar crèdit per a la funció Truca al telèfon i ara s'ha suprimit del teu compte, pots iniciar la sessió a Google Voice amb la informació del teu compte de Gmail i sol·licitar un reembossament per a la teva compra de crèdit. Per sol·licitar un reembossament, només t'has de dirigir a Configuració de Google Voice, fer clic a la pestanya Facturació i, a continuació, a l'opció Reembossaments que es mostra al costat del teu crèdit per a trucades. Selecciona l'opció per reembossar el saldo complet.

La funcionalitat de Trucades telefòniques de Gmail actualment NO està disponible a les ubicacions següents:
  • Argentina
  • Xina
  • Cuba
  • Egipte
  • Ghana
  • Índia
  • Iran
  • Jordània
  • Kènia
  • Mèxic
  • Marroc
  • Myanmar
  • Nigèria
  • Corea del Nord
  • Perú
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Corea del Sud
  • Sudan
  • Síria
  • Tailàndia
  • Unió dels Emirats Àrabs
  • Vietnam
La funcionalitat de Trucades telefòniques és compatible amb aquests idiomes:
  • Portuguès (Brasil)
  • Búlgar
  • Català
  • Xinès
  • Croat
  • Txec
  • Danès
  • Holandès
  • Anglès (Regne Unit)
  • Estonià
  • Filipí
  • Finès
  • Francès
  • Alemany
  • Grec
  • Hongarès
  • Islandès
  • Italià
  • Japonès
  • Coreà
  • Letó
  • Lituà
  • Noruec
  • Polonès
  • Portuguès
  • Romanès
  • Rus
  • Serbi
  • Eslovac
  • Eslovè
  • Espanyol
  • Suec
  • Tailandès
  • Turc
  • Ucraïnès
  • Vietnamita

Què he de fer si crec que una altra persona fa servir el meu compte de Google Wallet per comprar crèdit per a trucades de Google?

Si creus que el teu compte de Google Wallet l'està utilitzant una altra persona per comprar crèdit per a trucades de Google, has de contactar amb Google Wallet (no amb Google Voice) visitant la seva pàgina d'assistència i seguir els passos següents:

1. Selecciona Privadesa i seguretat
  2. Fes clic a Càrrecs no autoritzats
  3. Selecciona No compris mai
Un usuari de Google Voice m'està trucant i vull que ho deixi de fer. Què puc fer?

Si creus que estàs en perill, et demanem que contactis amb les autoritats locals, atès que Google no pot intervenir en assumptes relacionats amb tercers i només pots respondre a consultes d'agències de l'autoritat legal. Per a trucades molestes, et recomanem que contactis amb el proveïdor de serveis de telèfon per bloquejar el número de telèfon en qüestió.