Viestiketjujen käyttäminen tilassa

Tilan pääkeskustelun lisäksi voit vastata mihin tahansa viestiin ja luoda erillisen viestiketjun. Viestiketjun avulla voit seurata tärkeitä keskusteluja ja estää pääkeskustelun täyttymisen viesteistä.

Viestiketjuun vastaaminen

1. Avaa Chat-sovellus tai Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
    • Gmail: Napauta alareunasta Chat .
  2. Napauta alareunan navigointivalikosta Tilat ja sitten valitse tila.
  3. Kosketa viestiä pitkään ja sitten Vastaa viestiketjuun.
  4. Kirjoita viesti alareunaan.
  5. Valitse Lähetä .

Vinkki: Jos viestiketjussa on jo vastauksia, voit avata viestiketjupaneelin napauttamalla viestiä.

Viestiketjun seuraaminen

1. Napauta tilan oikeasta yläkulmasta Aktiiviset viestiketjut .
  2. Napauta viestiketjupaneelissa viestiketjun oikeasta reunasta:
    • Seuraa: Seuraa viestiketjua.
    • Seurataan: Lopeta viestiketjun seuraaminen.
  3. Voit suodattaa käytettävissä olevien viestiketjujen listaa klikkaamalla viestiketjupaneelin yläreunasta:
    • Minut mainitaan: Viestiketjut, joissa sinut mainitaan.
    • Seurataan: Viestiketjut, joita seuraat.

Viestiketjun ilmoitusasetusten valitseminen

Kun olet aloittanut viestiketjun, voit valita, miten ja milloin saat ilmoituksia uusista viesteistä.

1. Avaa Chat-sovellus tai Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
    • Gmail: Napauta alareunasta Chat .
  2. Napauta tilan yläreunasta tilan nimeä ja sitten Ilmoitukset.
  3. Valitse ilmoitusvaihtoehto:
    • Kaikki: Ilmoitukset uusista viesteistä ja seuraamiisi viestiketjuihin lähetetyistä vastauksista.
    • Seuratut: Ilmoitukset vastauksista, seuraamistasi viestiketjuista ja @maininnoista.
    • Ei mitään: Ei ilmoituksia. Jos saat joltakulta @maininnan, tilan nimen vieressä näkyy piste.
    • Valinnainen: Jos haluat, että keskustelua ei lihavoida ja siirretä listan alkuun, valitse valintaruutu kohdan "Mykistä keskustelu" vierestä.
  4. Valitse Tallenna.

Vinkki: Kun seuraat tilan viestiketjua, ketjun toiminnasta ilmoitetaan pisteellä. Lukemattomien viestien määrä näkyy tilan kunkin viestiketjun vieressä.