Brug tråde i rum

Foruden den primære samtale i et rum kan du svare på en hvilken som helst besked og oprette en separat tråd. Med en tråd kan du holde styr på vigtige diskussioner og undgå, at hovedsamtalen bliver rodet.

Svar i en tråd

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Chat eller appen Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. I navigationsmenuen nederst skal du trykke på Rum og derefter Vælge rummet.
  3. Hold fingeren på en besked og derefter Svar i tråden.
  4. Skriv din besked i bunden.
  5. Tryk på Send .

Tip! Hvis en tråd allerede har svar, skal du trykke på beskeden for at åbne trådpanelet.

Følg en tråd

1. Tryk på Aktive tråde øverst til højre i rummet.
  2. I trådpanelet til højre for tråden skal du trykke på:
    • Følg: Følg tråden.
    • Følger: Følg ikke tråden.
  3. Du kan filtrere listen over tilgængelige tråde øverst i trådpanelet ved at klikke på:
    • Omtaler mig: Tråde, hvor du omtales.
    • Følger: Tråde, du følger.

Administrer notifikationer for tråde

Når du har startet en tråd, kan du justere, hvordan og hvornår du får en notifikation om nye beskeder.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Chat eller appen Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. Øverst i rummet skal du trykke på rummets navn og derefter Notifikationer.
  3. Vælg en af mulighederne for notifikationer:
    • Alle: Notifikationer om nye beskeder og svar i tråde, som du følger.
    • Følger: Notifikationer om svar og tråde, som du følger, og @omtaler.
    • Ingen: ingen notifikationer. Hvis en person @omtaler dig, vises der en prik ud for rummets navn.
    • Valgfrit: Hvis du vil undgå, at samtalen markeres med fed skrift og flyttes til toppen af samtalelisten, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Ignorer samtalen".
  4. Tryk på Gem.

Tip! Når du følger en tråd i et rum, får du besked med en prik, når der er aktivitet i tråden. Du kan se antallet af ulæste beskeder ud for hver tråd i et rum.

Relaterede ressourcer