Brug tråde i rum

Foruden den primære samtale i et rum kan du svare på en hvilken som helst besked og oprette en separat tråd. Med en tråd kan du holde styr på vigtige diskussioner og undgå, at hovedsamtalen bliver rodet.

Svar i en tråd

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.

• I Gmail: Klik på Chat til venstre.

2. Vælg et rum.
  3. Peg på meddelelsen.
  4. Klik på Svar i tråden i menuen.
  5. Skriv din besked i trådpanelet til højre for rummet.
  6. Klik på Send .

Tip! Hvis en tråd allerede har svar, skal du klikke på beskeden for at åbne trådpanelet.

Følg eller følg ikke en tråd

1. Klik på Aktive tråde øverst til højre i rummet.
  2. Hold markøren over en tråd i trådpanelet:
    • Hvis du vil følge en tråd, skal du klikke på Følg.
    • Klik på Følger, hvis du vil stoppe med at følge en tråd.
  3. Du kan filtrere listen over tilgængelige tråde øverst i trådpanelet ved at klikke på:
    • Omtaler mig: Tråde, hvor du omtales.
    • Følger: Tråde, du følger.

Tip! Du kan ændre størrelsen på trådpanelet ved at klikke på og flytte bjælken i venstre kant af panelet.

Administrer notifikationer for tråde

I en tråd kan du justere, hvordan og hvornår du får en notifikation om nye beskeder.

1. Øverst i rummet skal du klikke på rummets navn og derefter Notifikationer.
  2. Vælg en af mulighederne for notifikationer:
    • Alle: Notifikationer om nye beskeder og svar i tråde, som du følger.
    • Følger: Notifikationer om svar og tråde, som du følger, og @omtaler.
    • Ingen: ingen notifikationer. Hvis en person @omtaler dig, vises der en prik ud for rummets navn.
    • Valgfrit: Hvis du vil undgå, at samtalen markeres med fed skrift og flyttes til toppen af samtalelisten, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Ignorer samtalen".
  3. Klik på Gem.

Tip! Når du følger en tråd i et rum, får du besked med en prik, når der er aktivitet i tråden. Du kan se antallet af ulæste beskeder ud for hver tråd i et rum.

Relaterede ressourcer