Brug tråde i rum

Foruden den primære samtale i et rum kan du svare på en hvilken som helst besked og oprette en separat tråd. Med en tråd kan du holde styr på vigtige diskussioner og undgå, at hovedsamtalen bliver rodet.

Svar i en tråd

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.

• I Gmail: Klik på Chat til venstre.

2. Vælg et rum.
  3. Peg på meddelelsen.
  4. Klik på Svar i tråden i menuen.
  5. Skriv din besked i trådpanelet til højre for rummet.
  6. Klik på Send .

Tip! Hvis en tråd allerede har svar, skal du klikke på beskeden for at åbne trådpanelet.

Følg eller følg ikke en tråd

1. Klik på Aktive tråde øverst til højre i rummet.
  2. Hold markøren over en tråd i trådpanelet:
    • Hvis du vil følge en tråd, skal du klikke på Følg.
    • Klik på Følger, hvis du vil stoppe med at følge en tråd.
  3. Du kan filtrere listen over tilgængelige tråde øverst i trådpanelet ved at klikke på:
    • Omtaler mig: Tråde, hvor du omtales.
    • Følger: Tråde, du følger.

Tip! Du kan ændre størrelsen på trådpanelet ved at klikke på og flytte bjælken i venstre kant af panelet.

Administrer notifikationer for tråde

I en tråd kan du justere, hvordan og hvornår du får en notifikation om nye beskeder.

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Øverst i rummet skal du klikke på rummets navn og derefter Notifikationer.
  3. Vælg en af mulighederne for notifikationer:
    • Alle: Notifikationer om alle nye beskeder og svar i tråde.
      • Hvis du vælger "Alle", følger du automatisk alle nye tråde i det pågældende rum.
      • Hvis du ikke længere vil følge en tråd, skal du klikke på Aktive tråde og derefter Følger.
    • Primære samtaler: Notifikationer om alle nye primære samtaler, @omtaler og svar i tråde, du følger.
    • Til dig: Notifikationer om @omtaler og svar i tråde, du følger.
    • Ingen: Ingen notifikationer, kun en indikator for @omtaler.
  4. Valgfrit: Hvis du ikke vil have, at samtalen skal være med fed skrift og flyttes til toppen af din samtaleliste, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Ignorer samtale".
  5. Klik på Gem.

Tip! Hvis du følger en tråd i et rum, får du besked med en prik, når der er aktivitet i den pågældende tråd, medmindre du har angivet, at rummet skal ignoreres. Du kan se antallet af ulæste beskeder ud for hver tråd i et rum.