PagerDuty-sovelluksen käyttäminen

Kun käytät PagerDuty-sovellusta Google Chatissa, saat ilmoituksia PagerDuty-tapahtumista ja voit kuitata, ratkaista ja tallentaa uusia tapahtumia.

Ennen kuin aloitat

• Tarvitset Google Workspace ‐järjestelmänvalvojalta luvan sovellusten asentamiseen.
  • Sinun on lisättävä sovellus Chatiin. Katso, miten voit etsiä sovelluksia ja lisätä ne Chatiin.
  • Integroinnin määrittämiseen tarvitset PagerDuty-tilin, jolla on järjestelmänvalvojan tai tilin omistajan käyttöoikeudet.

PagerDuty-sovelluksen määrittäminen Chatissa

1. Avaa Chat.
  2. Valitse sopiva vaihtoehto:
  • Avaa sovellukselle suunnattu viesti.
  • Siirry tilaan, johon sovellus on lisätty.
  1. Kirjaudu PagerDuty-tilillesi ja aliverkkotunnukseen klikkaamalla Authorize (Valtuuta). Jotta voit määrittää sovelluksen, sinun on kirjauduttava PagerDuty-tilille, jolla on järjestelmänvalvojan tai tilin omistajan käyttöoikeudet aliverkkotunnuksessa.
  2. Viimeistele kirjautuminen PagerDuty-verkkosivustolla.
  3. Anna Chatin PagerDuty-sovellukselle pääsy tarvittaviin PagerDuty-lupiin.
  4. Valitse pyydettäessä PagerDuty-tili, jota haluat käyttää.
  5. Kun yhteys on muodostettu, määritä ilmoitusasetukset kirjoittamalla "/pd_settings".
  6. Valitse Create New Settings (Luo uudet asetukset).
  7. Valitse PagerDuty-lähde, josta haluat saada ilmoituksia.
  8. Valitse niiden kohteiden ruudut, joista haluat saada ilmoituksia Chatissa.
  9. Klikkaa Save (Tallenna).
  10. (Valinnainen) Pääset lisäämään toisen projektin kirjoittamalla uudelleen "/pd_settings". Klikkaa sitten valintaikkunan alareunasta Authorize (Valtuuta) ‑painiketta.

Ilmoitukset on määritettävä jokaisessa tilassa, johon lisäät sovelluksen. Sovellus lähettää ilmoituksia kaikkiin tiloihin, joiden jäsen se on.

Sovellusasetusten muuttaminen

Vain PagerDutyn järjestelmänvalvojat tai tilin omistajat voivat muuttaa asetuksia.

1. Avaa Chat.
  2. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Avaa sovellukselle suunnattu viesti.
    • Siirry tilaan, johon sovellus on lisätty.
  3. Siirry asetuksiin.
    • Kirjoita tilaan "/pd_settings". Sovelluksen nykyiset asetukset tulevat näkyviin.
    • Jos kyseessä on sovellukselle suunnattu viesti, näet kaikki aktiiviset PagerDuty-yhteytesi.
    • Jos kyseessä on tila, näet kaikki kyseisessä tilassa aktiivisena olevat PagerDuty-yhteydet.
  4. Voit muokata näkyvissä olevia yhteyksiä tai poistaa niitä valitsemalla Edit (Muokkaa) tai Delete (Poista).
  5. Jos haluat luoda uusia PagerDuty-yhteyksiä, klikkaa Authorize (Valtuuta).

Jos poistat sovelluksen tilasta, myös sen asetukset poistetaan.

Sovelluksen käyttö tiloissa

Jos haluat käyttää sovellusta tiloissa, pääset käyttämään eri komentoja kirjoittamalla "/". Löydät kaikki komennot kirjoittamalla "/pd_help".