Utilitzar l'aplicació PagerDuty

Utilitza l'aplicació PagerDuty a Google Chat per rebre notificacions sobre els incidents de PagerDuty i reconèixer, resoldre i registrar incidents nous.

Abans de començar

Configurar l'aplicació PagerDuty a Chat

1. Obre Chat.
  2. Selecciona una opció:
  • Obre un missatge directe amb l'aplicació.
  • Ves a un espai amb l'aplicació.
  1. Per iniciar la sessió al teu compte i subdomini de PagerDuty, fes clic a Authorize (Autoritza). Per configurar l'aplicació, has d'iniciar la sessió en un compte de PagerDuty amb permisos d'administrador o de propietari del compte al subdomini.
  2. Completa l'inici de sessió al lloc web de PagerDuty.
  3. Permet que l'aplicació PagerDuty a Chat accedeixi a alguns permisos de PagerDuty.
  4. Si se't demana, selecciona el compte de PagerDuty que vols utilitzar.
  5. Un cop s'hagi connectat correctament, ajusta la configuració de notificacions escrivint "/pd_settings".
  6. Fes clic a Create New Settings (Crea una configuració).
  7. Selecciona la font de PagerDuty de la qual vols rebre notificacions.
  8. Marca les caselles dels elements sobre els quals vols rebre notificacions a Chat.
  9. Fes clic a Save (Desa).
  10. (Opcional) Per afegir un altre projecte, torna a escriure "/pd_settings". A continuació, a la part inferior del quadre de diàleg, fes clic al botó Authorize (Autoritza).

Has de configurar les notificacions en tots els espais on afegeixis l'aplicació. L'aplicació envia notificacions a tots els espais a què pertany.

Canviar la configuració de l'aplicació

Només els administradors o propietaris de comptes de PagerDuty poden canviar la configuració.

1. Obre Chat.
  2. Selecciona una opció:
    • Obre un missatge directe amb l'aplicació.
    • Ves a un espai amb l'aplicació.
  3. Escriu "settings" (configuració).
    • A l'espai, escriu "/pd_settings". Es mostrarà la configuració actual de l'aplicació.
    • Si ets en un missatge directe amb l'aplicació, podràs veure totes les connexions actives de PagerDuty.
    • Si ets en un espai, podràs veure totes les connexions de PagerDuty que estan actives a l'espai en qüestió.
  4. Per editar o suprimir una connexió visible, fes clic a Edit (Edita) o Delete (Suprimeix).
  5. Per crear connexions noves de PagerDuty, fes clic a Authorize (Autoritza).

En suprimir l'aplicació d'un espai, se suprimirà la configuració de l'aplicació.

Utilitzar l'aplicació en espais

Per utilitzar l'aplicació en espais, pots fer servir diverses ordres escrivint "/". Per veure la llista completa d'ordres, escriu "/pd_help".