Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

De PagerDuty-app gebruiken

Gebruik de PagerDuty-app in Google Chat om meldingen te krijgen over PagerDuty-incidenten en om nieuwe incidenten te bevestigen, op te lossen en te registreren.

Voordat u begint

• U heeft toestemming van uw Google Workspace-beheerder nodig om apps te installeren.
  • U moet de app toevoegen aan Chat. Meer informatie over hoe u bots vindt en toevoegt aan Chat
  • U moet een PagerDuty-account met beheerders- of accounteigenaarsrechten hebben om de eerste integratie in te stellen.

De PagerDuty-app instellen in Chat

1. Open Chat.
  2. Selecteer een optie:
  • Open een privéchat met de app.
  • Ga naar een ruimte die de app bevat.
  1. Klik op Authorize (Machtigen) om in te loggen op uw PagerDuty-account en -subdomein. Als u de app wilt instellen, moet u inloggen op een PagerDuty-account met beheerders- of accounteigenaarsrechten in het subdomein.
  2. Log in op de PagerDuty-website.
  3. Geef de Chat-app voor PagerDuty toegang tot bepaalde PagerDuty-rechten.
  4. Selecteer het PagerDuty-account dat u wilt gebruiken als daarom wordt gevraagd.
  5. Zodra er verbinding is gemaakt, gaat u naar de meldingsinstellingen door '/pd_settings' in te voeren.
  6. Klik op Create New Settings (Nieuwe instellingen maken).
  7. Selecteer de PagerDuty-bron waarvan u meldingen wilt ontvangen.
  8. Vink de vakjes aan voor de items waarover u meldingen wilt krijgen in Chat.
  9. Klik op Save (Opslaan).
  10. (Optioneel) Als u nog een project wilt toevoegen, voert u opnieuw '/pd_settings' in. Klik daarna onderaan het dialoogvenster op de knop Authorize (Machtigen).

U moet meldingen instellen in elke ruimte waaraan u de app toevoegt. De app stuurt meldingen naar alle ruimtes waarvan deze lid is.

App-instellingen wijzigen

Alleen PagerDuty-beheerders of -accounteigenaren kunnen de instellingen wijzigen.

1. Open Chat.
  2. Selecteer een optie:
    • Open een privéchat met de app.
    • Ga naar een ruimte die de app bevat.
  3. Ga naar de instellingen.
    • Geef '/pd_settings' op in de ruimte. U ziet de huidige instellingen voor de app.
    • Als u in een privéchat met de app zit, kunt u al uw actieve PagerDuty-verbindingen bekijken.
    • Als u in een ruimte zit, kunt u alle PagerDuty-verbindingen bekijken die actief zijn in die ruimte.
  4. Als u een zichtbare verbinding wilt bewerken of verwijderen, klikt u op Bewerken of Verwijderen.
  5. Als u nieuwe PagerDuty-verbindingen wilt maken, klikt u op Authorize (Machtigen).

Als u de app uit een ruimte verwijdert, worden de app-instellingen ook verwijderd.

De app gebruiken in ruimtes

Als u de app wilt gebruiken in ruimtes, kunt u verschillende opdrachten gebruiken door '/' in te voeren. Typ '/pd_help' om de volledige lijst met opdrachten te bekijken.