Åtgärda Google Chat-fel på datorn

Om du får ett Google Chat-fel på datorn finns det några sätt att försöka lösa problemet.

Fel kan inkludera:

1. Det går inte att läsa in chatten.
  2. Försöker ansluta till chatten.
  3. Det går inte att läsa in rumslistan. Försök igen om en minut.
Avinstallera webbläsartillägg och appar

Vissa tillägg och appar kan blockera inläsning av Google Chat. Åtgärda problemet så här:

1. Avinstallera aktiva tillägg.
  2. Avinstallera aktiva appar.
  3. Surfa privat om du inte vill använda tillägg.

Tips! Antivirusprogram kan förhindra att Google Chat läses in.

Kontrollera webbplatsbehörigheter

Säkerställ att webbläsaren inte blockerar dessa webbplatser:

Läs om att ändra webbplatsbehörigheter i Chrome. Besök webbläsarens supportwebbplats om du inte använder Chrome och läs om att ändra webbplatsbehörigheter.

Kontrollera nätverket

Kontrollera att du är ansluten till internet och att följande domäner inte har blockerats av nätverksadministratören:

Kontrollera webbläsaren

Använd en webbläsare som stöds. Mobila webbläsare eller Internet Explorer stöder inte Chatt i Gmail.