Løs problemer med Google Chat på datamaskinen

Hvis du får en feilmelding når du bruker Google Chat på datamaskinen, finnes det ulike måter å løse problemet på.

Eksempler på feilmeldinger:

1. «Kan ikke laste inn Chat.»
  2. «Prøver å koble til Chat.»
  3. «Kan ikke laste inn romlisten. Prøv igjen om en liten stund.»
Avinstaller nettleserutvidelser og apper

Enkelte utvidelser og apper kan hindre innlasting av Google Chat. Slik kan du løse dette problemet:

1. Avinstaller aktive utvidelser.
  2. Avinstaller aktive apper.
  3. Surf privat for å unngå bruk av utvidelser.

Tips: Antivirusprogramvare kan hindre innlasting av Google Chat.

Sjekk nettstedstillatelsene

Sørg for at disse nettstedene ikke blokkeres i nettleseren din:

Finn ut hvordan du endrer nettstedstillatelser i Chrome. Hvis du ikke bruker Chrome, må du gå til brukerstøtten for den aktuelle nettleseren for å finne ut hvordan du endrer nettstedstillatelser.

Sjekk nettverket ditt

Sjekk at du har internettilkobling og at disse domenene ikke er blokkert av nettverksadministratoren din:

Sjekk nettleseren

Sjekk at du bruker en nettleser som støttes. Chat i Gmail støttes ikke i mobilnettlesere eller Internet Explorer.