Google Chat-fouten op uw computer oplossen

Als u een fout in Google Chat ziet op uw computer, kunt u het probleem op verschillende manieren oplossen.

Voorbeelden van fouten zijn:

1. 'Chat kan niet worden geladen.'
  2. 'Proberen verbinding te maken met Chat.'
  3. 'De lijst met ruimtes kan niet worden geladen. Probeer het over een minuut opnieuw.
Browserextensies en -apps verwijderen

Bepaalde extensies en apps kunnen voorkomen dat Google Chat wordt geladen. Zo kunt u dit probleem oplossen:

1. Verwijder actieve extensies.
  2. Verwijder actieve apps.
  3. Browse privé om te voorkomen dat u extensies gebruikt.

Tip: Antivirussoftware kan voorkomen dat Google Chat wordt geladen.

Siterechten checken

Zorg dat uw browser deze sites niet blokkeert:

Bekijk hoe u siterechten wijzigt in Chrome. Als u Chrome niet gebruikt, gaat u naar de supportsite van uw browser om te zien hoe u siterechten wijzigt.

Uw netwerk checken

Zorg dat u verbinding met internet heeft en dat de volgende domeinen niet worden geblokkeerd door uw netwerkbeheerder:

De browser checken

Zorg dat u een ondersteunde browser gebruikt. Chat in Gmail wordt niet ondersteund in mobiele browsers of Internet Explorer.