Google Chatin virheiden korjaaminen tietokoneella

Jos saat tietokoneella Google Chatissa virheilmoituksen, voit yrittää korjata ongelman jollakin seuraavista tavoista.

Esimerkkejä virheistä:

1. "Chattia ei voi ladata."
  2. "Yritetään yhdistää chattiin."
  3. "Tilaluetteloa ei voi ladata. Yritä hetken kuluttua uudelleen."
Selainlaajennusten ja ‐sovellusten poistaminen

Jotkin laajennukset ja sovellukset voivat estää Google Chatin latautumisen. Voit korjata ongelman seuraavasti:

1. Poista aktiiviset laajennukset.
  2. Poista aktiiviset sovellukset.
  3. Kierrä laajennukset käyttämällä yksityistä selaustilaa.

Vinkki: Virustorjuntaohjelmisto saattaa estää Google Chatin latautumisen.

Sivustojen pääsyoikeuksien tarkistaminen

Varmista, että seuraavia sivustoja ei ole estetty selaimessa:

Lue, miten voit muuttaa sivustojen lupia Chromessa. Jos et käytä Chromea, katso selaimen tukisivustolta, miten voit muuttaa sivustojen lupia.

Verkkoyhteyden tarkistaminen

Varmista, että internetyhteytesi toimii ja että verkkosi järjestelmänvalvoja ei ole estänyt seuraavia verkkotunnuksia:

Selaimen tarkistaminen

Varmista, että käytät tuettua selainta. Mobiiliselaimet ja Internet Explorer eivät tue Gmailin Chattia.