Løs problemer med Google Chat på din computer

Hvis du får en fejlmeddelelse i Google Chat på din computer, kan du prøve at løse problemet på flere forskellige måder.

Fejlmeddelelser kan omfatte følgende:

1. "Indlæsningen af Chat mislykkedes."
  2. "Forsøger at oprette forbindelse til Chat…"
  3. "Listen over rum kan ikke indlæses. Prøv igen om et øjeblik."
Afinstaller browserudvidelser og apps

Nogle udvidelser og apps kan blokere indlæsningen af Google Chat. Du kan løse dette problem på følgende måder:

1. Afinstaller aktive udvidelser.
  2. Afinstaller aktive apps.
  3. Brug nettet privat for at undgå brug af udvidelser.

Tip! Antivirussoftware kan forhindre Google Chat i at blive indlæst.

Tjek websitetilladelser

Sørg for, at din browser ikke blokerer følgende websites:

Se, hvordan du ændrer websitetilladelser i Chrome. Hvis du ikke bruger Chrome, kan du besøge supportwebsitet for din browser for at få flere oplysninger om, hvordan du ændrer websitetilladelser.

Tjek dit netværk

Tjek, at du har forbindelse til nettet, og at følgende domæner ikke er blokeret af din netværksadministrator:

Tjek din browser

Sørg for, at du bruger en understøttet browser. Chat i Gmail understøttes ikke i mobilbrowsere eller Internet Explorer.