Informació sobre com et protegeix Google Chat

Google Chat analitza els fitxers i els missatges per protegir-te contra el contingut brossa, la pesca de credencials i el programari maliciós.

Tipus de fitxers i missatges analitzats

Google Chat fa una anàlisi antivirus automàticament als fitxers penjats. Si troba que és programari maliciós o que el tipus de fitxer no és el permès per a fitxers adjunts:

• Google Chat t'avisa.
  • Google Chat impedeix les baixades del fitxer.

Obtén més informació sobre els tipus de fitxer bloquejats a Google Chat.

Informació sobre com Google detecta i informa de l'abús sexual infantil en línia

Google Chat detecta l'abús sexual infantil en línia en virtut del Reglament (UE) 2021/1232, el qual estableix una derogació de la confidencialitat de les comunicacions establertes als articles 5(1) i 6(1) de la Directiva 2002/58/EC amb la finalitat de combatre l'abús sexual infantil en línia.

A Google no permetem l'ús dels nostres serveis per crear, penjar ni distribuir contingut que mostri explotació infantil o abús de menors. Per mantenir el servei protegit, utilitzem tecnologia (per exemple, la cerca de coincidències de valors resum) per detectar aquest tipus de contingut. Si el trobem, prendrem les mesures necessàries, com ara suprimir-lo i desactivar els comptes. Els usuaris a qui s'hagin desactivat els comptes rebran informació sobre les opcions de reclamació disponibles si no estan d'acord amb la nostra decisió. Els usuaris de la Unió Europea també poden presentar una reclamació a l'autoritat pertinent de protecció de dades del seu país i tenen dret a sol·licitar un recurs judicial, tal com s'estableix al Reglament 2021/1232.

La informació rellevant, que pot incloure informació personal i el contingut infractor, es presenta al Centre Nacional per a Menors Desapareguts i Explotats dels EUA (National Center for Missing & Exploited Children, NCMEC), que, a la vegada, informa les autoritats competents d'arreu del món, segons correspongui.