Logg av Google Chat

Du kan logge av, fjerne eller bytte mellom ulike Google Chat-kontoer fra hvilken som helst enhet.

Fjern Google-kontoen din fra enheten

Viktig:

• For å logge av Google Chat-appen må du fjerne kontoen din fra telefonen eller nettbrettet.
  • Når du fjerner en konto, slettes den for alle appene på enheten. Når kontoen er fjernet, er du ikke lenger logget på noen Google-produkter, for eksempel Maps eller YouTube.
  1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen .
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten.
  4. Trykk på kontoen du vil fjerne og så Fjern kontoen.
Tips: Hvis du fjerner kontoen fra telefonen eller nettbrettet, kan du fortsatt bruke Google Chat på en datamaskin.

Bytt mellom kontoer og forbli pålogget

Viktig: Hvis du legger til flere kontoer i Chat-appen, kan du bytte mellom dem. Meldinger i Chat-appen holdes separat for hver konto.
  1. Åpne Chat-appen eller Gmail-appen .
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på kontoen du vil bruke med Google Chat.