Logg av Google Chat

Du kan logge av, fjerne eller bytte mellom ulike Google Chat-kontoer fra hvilken som helst enhet.

Logg av datamaskinen du bruker

1. På en datamaskin åpner du Google Chat eller Gmail-kontoen din.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg av eller Logg av alle kontoer.

Logg av en annen datamaskin

Hvis du har glemt å logge av Google Chat på en annen datamaskin, kan du logge av kontoen eksternt. Logg av en enhet du ikke bruker lenger.

Bytt mellom kontoer og forbli pålogget

Hvis du har mer enn én Google-konto, kan du logge på flere kontoer parallelt. Du kan også bytte mellom kontoer og være logget på flere kontoer samtidig.

Finn ut hvordan du logger på flere kontoer.