Uitloggen bij Google Chat

U kunt op elk apparaat uitloggen van of schakelen tussen Google Chat-accounts of accounts verwijderen.

Uitloggen op uw computer

1. Open Google Chat of uw Gmail-account op uw computer.
  2. Klik rechtsboven op uw profielfoto.
  3. Klik op Uitloggen of Uitloggen van alle accounts.

Uitloggen vanaf een andere computer

Als u bent vergeten uit te loggen bij Google Chat op een andere computer, kunt u op afstand uitloggen van uw account. Uitloggen bij een apparaat dat u niet meer gebruikt

Wisselen tussen accounts en ingelogd blijven

Als u meer dan één Google-account heeft, kunt u op meerdere accounts tegelijk inloggen. U kunt ook wisselen tussen uw accounts en ingelogd blijven bij beide accounts.

Meer informatie over hoe u inlogt op meerdere accounts