Uloskirjautuminen Google Chatista

Voit kirjautua ulos Google Chat ‐tileiltä, poistaa tilejä ja vaihtaa tililtä toiselle millä tahansa laitteella.

Google-tilin poistaminen laitteelta

Tärkeää:

• Jotta voit kirjautua ulos Google Chat ‐sovelluksesta, sinun on poistettava tilisi puhelimelta tai tabletilta.
  • Kun poistat tilin, se poistetaan kaikista laitteesi sovelluksista. Kun tili on poistettu, et ole enää kirjautuneena Googlen tuotteisiin, kuten Mapsiin tai YouTubeen.
  1. Avaa Chat-sovellus tai Gmail-sovellus .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Hallinnoi tämän laitteen tilejä.
  4. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Jos haluat poistaa tilin väliaikaisesti käytöstä Google Chatissa, napauta tilin vierestä Vaihda
    • Jos haluat poistaa tilin laitteelta kokonaan, valitse Poista tältä laitteelta ja sitten Poista.
Vinkki: Vaikka poistat tilin puhelimelta tai tabletilta, voit käyttää Google Chatia tietokoneella.

Tilin vaihtaminen ja kirjautuneena pysyminen

Tärkeää: Jos lisäät useita tilejä Chat-sovellukseen, voit vaihtaa tilistä toiseen. Chat-sovelluksessa eri tilien viestit pysyvät erillään.

1. Avaa Chat-sovellus tai Gmail-sovellus .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Napauta tiliä, jota haluat käyttää Google Chatissa.