Log ud af Google Chat

Du kan logge ud af, fjerne eller skifte mellem forskellige Google Chat-konti på en hvilken som helst enhed.

Fjern din Google-konto fra din enhed

Vigtigt!

• Hvis du vil logge ud af Google Chat-appen, skal du fjerne din konto fra din telefon eller tablet.
  • Når du fjerner en konto, slettes den fra alle apps på din enhed. Når din konto er fjernet, er du ikke længere logget ind i nogen Google-produkter som f.eks. Maps eller YouTube.
  1. ​Åbn appen Chat  eller Gmail .
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer konti på denne enhed.
  4. efterfulgt af Fjern konto.
Tip! Hvis du fjerner kontoen fra din telefon eller tablet, kan du stadig bruge Google Chat på en computer.

Skift konto, og forbliv logget ind

Vigtigt! Hvis du føjer flere konti til Chat-appen, kan du skifte mellem dem. Meddelelser i Chat-appen opbevares separat for hver konto.
  1. ​Åbn appen Chat  eller Gmail .
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på den konto, du vil bruge med Google Chat.