Log ud af Google Chat

Du kan logge ud af, fjerne eller skifte mellem forskellige Google Chat-konti på en hvilken som helst enhed.

Log ud på din computer

1. Åbn Google Chat eller din Gmail-konto på din computer.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Klik på Log ud eller Log ud af alle konti.

Log ud via en anden computer

Hvis du har glemt at logge ud af Google Chat på en anden computer, kan du logge ud af din konto via fjernadgang. Log ud på en enhed, du ikke længere bruger.

Skift konto, og forbliv logget ind

Hvis du har mere end én Google-konto, kan du logge ind på flere konti på samme tid. Du kan også skifte mellem dine konti og forblive logget ind på dem begge.

Se, hvordan du logger ind på flere konti.