Tancar la sessió de Google Chat

Pots tancar la sessió d'un compte de Google Chat, suprimir-lo o canviar d'un compte a un altre des de qualsevol dispositiu.

Suprimir un Compte de Google del dispositiu

Important:

• Per tancar la sessió de l'aplicació Google Chat, has de suprimir el teu compte del telèfon o de la tauleta.
  • Si suprimeixes un compte, se suprimirà de totes les aplicacions del dispositiu i deixaràs de tenir la sessió iniciada als productes de Google, com ara Maps o YouTube.
  1. Obre l'aplicació Chat o Gmail .
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil.
  3. Toca Gestiona els comptes d'aquest dispositiu.
  4. Toca el compte que vols suprimir i, a continuació, Suprimeix el compte.
Consell: si suprimeixes el compte del telèfon o de la tauleta, podràs continuar utilitzant Google Chat a l'ordinador.

Canviar de compte i mantenir la sessió iniciada

Important: si afegeixes diversos comptes a l'aplicació Chat, pots canviar d'un compte a un altre. Els missatges de l'aplicació Chat se separen segons el compte al qual pertanyen.
  1. Obre l'aplicació Chat o Gmail .
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil.
  3. Toca el compte que vols utilitzar amb Google Chat.