Tancar la sessió de Google Chat

Pots tancar la sessió d'un compte de Google Chat, suprimir-lo o canviar d'un compte a un altre des de qualsevol dispositiu.

Tancar la sessió a l'ordinador

1. A l'ordinador, obre Google Chat o el teu compte de Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil.
  3. Fes clic a Tanca la sessió o a Tanca la sessió de tots els comptes.

Tancar la sessió en un altre ordinador

Si t'has oblidat de tancar la sessió de Google Chat en un altre ordinador, pots fer-ho de manera remota. Tancar la sessió als dispositius que ja no utilitzes.

Canviar de compte i mantenir la sessió iniciada

Si tens més d'un Compte de Google, pots iniciar la sessió en diversos comptes alhora. També pots canviar d'un compte a un altre i mantenir la sessió iniciada a tots dos.

Obtén informació sobre com pots iniciar la sessió en diversos comptes.