Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uitloggen bij Google Chat

U kunt op elk apparaat uitloggen van of schakelen tussen Google Chat-accounts of accounts verwijderen.

Uitloggen op uw computer

1. Open Google Chat of uw Gmail-account op uw computer.
  2. Klik rechtsboven op uw profielfoto.
  3. Klik op Uitloggen of Uitloggen van alle accounts.

Uitloggen vanaf een andere computer

Als u bent vergeten uit te loggen bij Google Chat op een andere computer, kunt u op afstand uitloggen van uw account. Uitloggen bij een apparaat dat u niet meer gebruikt

Wisselen tussen accounts en ingelogd blijven

Als u meer dan één Google-account heeft, kunt u op meerdere accounts tegelijk inloggen. U kunt ook wisselen tussen uw accounts en ingelogd blijven bij beide accounts.

Meer informatie over hoe u inlogt op meerdere accounts