Hangouts Chat is now Google Chat. You might temporarily see references to both names until this change rolls out everywhere.

Last ned det progressive nettprogrammet for Google Chat

Google avviklet den Electron-baserte Google Chat-appen i mars 2021. Du kan bruke det progressive nettprogrammet (PWA – progressive web app) for Google Chat i stedet. PWA-et gir en raskere og sikrere opplevelse med bedre funksjonalitet og pålitelighet. PWA oppdateres automatisk så lenge du holder deg oppdatert med Google Chrome-oppdateringer.

PWA støttes i Chrome versjon 73 eller nyere på:

• Windows
  • macOS
  • Chrome OS
  • Linux

Før du begynner

For å installere den frittstående Chat-appen av typen PWA (progressive web app – progressivt nettprogram) må du se til at

• enheten kjører Google Chrome 73 eller nyere.
    • Chrome trenger ikke å være standardnettleser, men den må være åpen for at du skal kunne bruke den frittstående Chat-appen.
  • Du kan installere Chrome-utvidelser og apper på datamaskinen.

Installer den frittstående appen på datamaskinen din

1. Logg på chat.google.com.
  2. For å installere appen på datamaskinen din, prøv en av disse metodene:
    • Hvis appen ikke allerede er installert, åpnes et forgrunnsvindu for å laste ned appen.
      • Tips: Dette forgrunnsvinduet kan dukke opp kort tid etter at du har brukt Google Chat for første gang.
    • Øverst til høyre i Google Chrome, i nettadressefeltet, klikker du på Installer og så Installer.
    • Øverst til høyre i Google Chrome klikker du på Tilpass og kontrollér Google Chrome "" og så Installer Google Chat.

Tips:

• Hvis du allerede har opprettet en Google Chrome-snarvei til chat.google.com, installeres den frittstående appen automatisk. Du får ikke muligheten til å installere appen manuelt.
  • For å åpne appen fra Google Chrome, skriv inn chrome://apps i adressefeltet og klikk på Google Chat.
  • På Chromebook kan du finne appen fra appoversikten .

Avinstaller det gamle Chat-programmet.

Avinstaller den Electron-baserte Google Chat-appen på Mac
  1. Åpne Finder.
  2. Klikk på Programmer.
  3. Dra Chat "" til Papirkurv.
  4. Øverst til venstre klikker du på Finder og så Tøm papirkurven.

Finn ut mer om hvordan du avinstallerer apper på Mac.

Avinstaller den Electron-baserte Google Chat-appen i Windows

For Windows 10:

1. Klikk på Start nederst til venstre på skjermen.
  2. Klikk på Innstillinger og så Apper og så Chat og så Avinstaller.

Finn ut hvilken Windows-versjon du har på datamaskinen.